Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák hol itt az igazság?...

Anyukák hol itt az igazság? Az élet "nagy problémája"

Figyelt kérdés

Aki találkozott már ezzel a jelenséggel az tudja miről írok.

Ha a csemete kér valamit és az anyuka apuka nem teljesíti mert pl csak két keze van, akkor a hangerő emelkedik, jön a hiszti. Bezzeg ha a szülő kér valami, akkor a hangerő ha emelkedik maximum hiszti lesz a vége.

Hol itt az igazság?

2013. máj. 30. 15:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
az igazság ott van, h te is ezt csináltad a te anyukáddal, apukáddal, amit a gyereked most veled.
2013. máj. 30. 16:01
 2/13 A kérdező kommentje:

Ez a válasz most úgy jött, mintha te nem tetted volna ezt, soha, csemetéd se volt rossz passzban és sikított, mert a 3.pohár víz késett, és első szóra születése óta ugrik minden kérsre.

De persze van benne valami

2013. máj. 30. 16:03
 3/13 anonim ***** válasza:
Bizony. Most kapod vissza! :) Ez az élet rendje. Csak az a baj, hogy amikor rájövünk, hogy mennyire igaza volt a szüleinknek, és mennyire másképp kellett volna viselkednünk velük, akkor már késő lesz bocsánatot kérni. :(
2013. máj. 30. 16:04
 4/13 anonim ***** válasza:

ez butaság....

én bmi jó gyerek voltam, nem hisztiztem szinte soha...elültem egy sarokba egy szöszdarabbal is órákig..(anyu mondja mindíg)...míg az én gyerekeim kötél idegzetet kívánnak :))

ez nem büntetés az élettől, gyerekek, majd pár év múlva könyebb lesz ha tudunk a józan eszükre hatni, addig is türelem és sokat magyarázni nekik a dolgok rendjéről, türelemről :)) meg fogják tanúlni!!

2013. máj. 30. 16:22
 5/13 anonim ***** válasza:
4. attól, h jó gyerek voltál, attól még tisztába kellett tenni, ha bekakiltál, különben kicsípte a popsid a kaki és sírtál miatta, attól még sírtál, ha éhes lettél, sírtál, ha szorított a cipő, stb. ez nem hisztisség kérdése. (jó esetben) egy gyerek se vár órákat, ha akkor pisil, amikor kell neki, nem akkor, amikor hazaért. ezeket veled is végigcsinálták. te is megkaptad azt a 3. pohár vizet, akármilyen baromi jó gyerek voltál is.
2013. máj. 30. 16:27
 6/13 anonim ***** válasza:
egy gyerek se vár órákat, ha éhes és akkor pisil, amikor kell neki*
2013. máj. 30. 16:37
 7/13 anonim ***** válasza:

5-ös válaszoló szerintem itt a kérdező nem erre gondol...

hanem pl : ha gyerek kér vmit az anyának egyből kell teljesíteni, ha nem teljesedik a kérés hiszti van...

míg ha anya kér valamit, akkor a feje tetejére állhat néha a gyerek nem teljesíti, csak hisztizik...

pl: pakold össze kislányom a kiszprt játékokat!! erre a gyerek ahelyett hogy pakolna csak hisztizik, nyűglődik....

szóval nem is értem mire írtad nekem amit írtál ( kicsípte a fenekemet a kaka..stb...mert szerintem nem vág ide)

2013. máj. 30. 16:41
 8/13 anonim ***** válasza:

én ilyenekért sem hisztizem...megaludt a tej a számba...

ha azt mondta anyu h várjak akkor vártam...bmi nyugodt gyerek voltam...(anyu is ezt állítja, nyílván nem hazudik)

ja és nem azért írom h fényezzem magam, hanem arra hogy a kérdező most kapja vissza amit ő csinált anno....

a

2013. máj. 30. 16:44
 9/13 A kérdező kommentje:

Mondjuk annál nagyobb baromságot, hogy most kapjuk vissza. Igen maximum a szüleink hiányos nevelését.

Volt szerencsém szerető normális értékeket képviselő nagyszülők és egy "anya" mellett felnőni. Nem hisztiztem, nyugodtan beszéltek velem, fegyelmezhető voltam.

Plusz kaphattam a misshiszti győztese semmit. Szóval maximum ezeknek jöhet a mellékhatása, ha mint szülő most elbukok, plusz a saját egyéniség. Ennek a "sorsbosszúja" marhaságnak...

A szülői kudarc- kis zsarnok, misspcsa, nyimnyala, debilke..., az mindig a jelen bosszúja, saját hiba, nem a bezzeg, a neked se legyen jobbbbb, meg mert te is ezt csináltad.

Egy válaszolómnak, valamelyik 82%-os a sokakból megértette, hogy az elvárások időbeliségére gondolok, amikor másfél percig légy türelemmel Pistike, de aznak Pistike nemvárok üzemmódú addig Pistike anyukájának 2óra után sem szabad üvölteni, hogy azt a rohadt autót tegye már el az ajtóból, nem lehet kinyitni az ajtót, és Pistike aznap szelektíven is hall.

2013. máj. 30. 17:07
 10/13 anonim ***** válasza:

egy 82 %-os írt..azaz én :)

csak közbe vitába kerültünk a most kapod vissza

(szerintem baromság) miatt....

hát 2 dackorszakos, szelektíven halló gyerekem van :) tudom miről beszélsz :)) nem tudom h igazságos-e, de én néha küzdök a "nem ordítással"....

van hogy ötször kérek szépen valami, aztán már tényleg megelégelem hogy hülyére veszenek és elordítom magam :S

2013. máj. 30. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!