Anyukák hol itt az igazság? Az élet "nagy problémája"
Aki találkozott már ezzel a jelenséggel az tudja miről írok.
Ha a csemete kér valamit és az anyuka apuka nem teljesíti mert pl csak két keze van, akkor a hangerő emelkedik, jön a hiszti. Bezzeg ha a szülő kér valami, akkor a hangerő ha emelkedik maximum hiszti lesz a vége.
Hol itt az igazság?
Ez a válasz most úgy jött, mintha te nem tetted volna ezt, soha, csemetéd se volt rossz passzban és sikított, mert a 3.pohár víz késett, és első szóra születése óta ugrik minden kérsre.
De persze van benne valami
ez butaság....
én bmi jó gyerek voltam, nem hisztiztem szinte soha...elültem egy sarokba egy szöszdarabbal is órákig..(anyu mondja mindíg)...míg az én gyerekeim kötél idegzetet kívánnak :))
ez nem büntetés az élettől, gyerekek, majd pár év múlva könyebb lesz ha tudunk a józan eszükre hatni, addig is türelem és sokat magyarázni nekik a dolgok rendjéről, türelemről :)) meg fogják tanúlni!!
5-ös válaszoló szerintem itt a kérdező nem erre gondol...
hanem pl : ha gyerek kér vmit az anyának egyből kell teljesíteni, ha nem teljesedik a kérés hiszti van...
míg ha anya kér valamit, akkor a feje tetejére állhat néha a gyerek nem teljesíti, csak hisztizik...
pl: pakold össze kislányom a kiszprt játékokat!! erre a gyerek ahelyett hogy pakolna csak hisztizik, nyűglődik....
szóval nem is értem mire írtad nekem amit írtál ( kicsípte a fenekemet a kaka..stb...mert szerintem nem vág ide)
én ilyenekért sem hisztizem...megaludt a tej a számba...
ha azt mondta anyu h várjak akkor vártam...bmi nyugodt gyerek voltam...(anyu is ezt állítja, nyílván nem hazudik)
ja és nem azért írom h fényezzem magam, hanem arra hogy a kérdező most kapja vissza amit ő csinált anno....
a
Mondjuk annál nagyobb baromságot, hogy most kapjuk vissza. Igen maximum a szüleink hiányos nevelését.
Volt szerencsém szerető normális értékeket képviselő nagyszülők és egy "anya" mellett felnőni. Nem hisztiztem, nyugodtan beszéltek velem, fegyelmezhető voltam.
Plusz kaphattam a misshiszti győztese semmit. Szóval maximum ezeknek jöhet a mellékhatása, ha mint szülő most elbukok, plusz a saját egyéniség. Ennek a "sorsbosszúja" marhaságnak...
A szülői kudarc- kis zsarnok, misspcsa, nyimnyala, debilke..., az mindig a jelen bosszúja, saját hiba, nem a bezzeg, a neked se legyen jobbbbb, meg mert te is ezt csináltad.
Egy válaszolómnak, valamelyik 82%-os a sokakból megértette, hogy az elvárások időbeliségére gondolok, amikor másfél percig légy türelemmel Pistike, de aznak Pistike nemvárok üzemmódú addig Pistike anyukájának 2óra után sem szabad üvölteni, hogy azt a rohadt autót tegye már el az ajtóból, nem lehet kinyitni az ajtót, és Pistike aznap szelektíven is hall.
egy 82 %-os írt..azaz én :)
csak közbe vitába kerültünk a most kapod vissza
(szerintem baromság) miatt....
hát 2 dackorszakos, szelektíven halló gyerekem van :) tudom miről beszélsz :)) nem tudom h igazságos-e, de én néha küzdök a "nem ordítással"....
van hogy ötször kérek szépen valami, aztán már tényleg megelégelem hogy hülyére veszenek és elordítom magam :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!