Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák hol itt az igazság?...

Anyukák hol itt az igazság? Az élet "nagy problémája"

Figyelt kérdés

Aki találkozott már ezzel a jelenséggel az tudja miről írok.

Ha a csemete kér valamit és az anyuka apuka nem teljesíti mert pl csak két keze van, akkor a hangerő emelkedik, jön a hiszti. Bezzeg ha a szülő kér valami, akkor a hangerő ha emelkedik maximum hiszti lesz a vége.

Hol itt az igazság?

2013. máj. 30. 15:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A nagynál nekem még nem múlt el a dackorszak, pedig iskolás, a kicsi meg most lép bele.:)

Nem igazság, igen:) De ez pont olyan, hogy felkelsz hozzá éjjel, amikor sír, mert szereted és ő a fontos, nem mi anyák, hogy nekimegyünk az ajtófélfának már a fáradtságtól. Ezért nem ordítunk másfél perc után, majd csak sokkal később...

Szóval ezt is végig kell csinálni, ennek az alagútnak is van vége (valahol), és igyekszünk jól csinálni.

2013. máj. 30. 23:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Te nem az én lányomról írtál véletlenül :-D.

Ugyanezt csinálja ő is. Ha ő akar valamit, akkor az most, abban a pillanatban kell és nem hatja meg, hogy nem tudom odaadni, várnia kell. Fordítva persze nem így működik, annak is az a vége, hogy ő hisztizik :-). Várom már, hogy kinője ezt a kort.

2013. máj. 30. 23:13
 13/13 A kérdező kommentje:

:) Nem a te csemetédről, hanem a 4éves fiamról, meg a 2,5éves lányomról írtam.

Vannak napok, amikor kifejezetten jól esne úgy üvölteni, hogy a berregőn kössek ki, mint valami tébolyult nem is tudom mi. Mikor a 4millió kérés-fenyegetés-alku után is csak nő a kupi törik a játék, gyűlik a maszat. És utána fásultan lehet rendet rakni. És tényleg csak a gyerek van megsértődve, mert fegyelmezés és büntetősarok is befigyel.

2013. máj. 31. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!