Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti is úgy gondoljátok, hogy a...

Ti is úgy gondoljátok, hogy a ritka nevek nevetségesek?

Figyelt kérdés
Feltett szándékom a születendő kislányomnak egy ritka és különleges nevet adni. De nem azért, hogy ezzel villogjak, meg mert úgy gondolnám ettől különleges lesz a gyerek, hanem csak mert ez a név tetszik már régóta és el sem tudnék más nevet képzelni a gyerekemnek. (A lehetséges fiúneveink például teljesen átlagosak voltak.) De sokaktól megkaptam, hogy ne már, meg milyen név már ez. Persze, van akinek tetszik. Ti mit gondoltok, ha meghallotok egy ritkább nevet?
2013. jún. 6. 14:21
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
nekem nagyon tetszik a Miléna és szerintem egyáltalán nem idétlen szerintem nagyon előkelő hangzású és még aranyosan is lehet becézni mint Milli vagy Léna
2013. nov. 13. 20:51
 32/33 anonim ***** válasza:

Na mi lett a neve a lánykának?

16.

2014. febr. 7. 22:38
 33/33 anonim ***** válasza:

A Miléna szerintem nagyon szép és különleges név, nekem is van Miléna ismerősöm. Szerintem nagyon jó a hangzása is de becézni is könnyen lehet (Mili, Léna..).

De, hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak, igen vannak amik nevetségesek: Négyöke, Hannibál, Ténisz(és valóban létezik ilyen név)...stb.,de a Miléna nem tartozik közéjük.

Mellesleg a Miléna név hangzása engem a milady-re emlékeztet ami szerintem külön előny :).

2014. márc. 11. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!