Ti is úgy gondoljátok, hogy a ritka nevek nevetségesek?
A Miléna szerintem egyáltalán nem nevetséges kategória, de van jó pár olyan ritka név ami nagyon nem tetszik nekem pl.
És akkor bizony az jut eszembe hogy kizárt hogy ezt azért adták volna mert csak ÉPP az az egy tetszett, hanem mert végignézték az utónév listát és olyat kerestek ami annyira extra hogy tuti hogy senki nem fogja adni (nem is, mert más nem akar kitolni a gyerekével:) )
De ez csak az én véleményem végülis ez volt a kérdés hogy én mit gondolo ha nagyon extra fura nevet hallok.
De mint írtam a Miléna nekem egyáltalán nem ez a kategória.
10-es azt utgye tudod,hogy a Lili benne van az első háromban,tehát az nem tucat név,akkor szinte semmi? És az Ádám is az első nyolcban...
Nincs baj ezzel,csak akkor ne írd,hogy nem adnál tucat nevet! ;)
A kettő nem ugyanaz. Vannak ritka nevek, vannak röhejes nevek, és vannak olyan nevek, amik ritkák is, meg röhejesek is (feltehetően pont azért annyira ritkák, mert röhejesek).
Mondjuk én a Milénát nem is sorolnám a nagyon ritka nevek közé, legalább is nekem nem tűnik annak. Amikor általánosba jártam, volt egy ilyen nevű évfolyamtársam, és kettővel fölöttem is járt egy Miléna. Szerintem szép név.
Egyébként lánynevek közül nekem is inkább a ritkák között vannak olyanok, amik tetszenek, ehhez képest a fiamnak teljesen átlagos neve van. Lánynevek közül meg olyanok tetszenek, mint például a Polett, Imelda, Lea, Zana. Ha valakinek ezek röhejesek, az az ő dolga. Szerintem ez nem az a kategória. Nevetséges mondjuk a Levízia, vagy mondjuk a Küllikki, legalább is nekem, de ezekre is azt mondom, hogy akinek bejön, hát az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!