Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben férjetekkel?
Nem bántóan írtátok, bocsánat mindenkitől, hogy ha úgy jött le a kommentemben.
Csak úgy éreztem hirtelen én lettem beállítva a rossz anyának, aki nem törődik csak a gyerekével, a férjével nem, pedig ez nagyon nem így van.
Meg hogy nagy bűn ha még a mi szobánkban van a gyerek, de lehet rossz helyen élek, mert a környezetemben mindenhol így van, és az utolsó válaszokban mindenki szerint csak ez a megoldás létezik.
Szerintem neked is és a párodnak is igaza van. Mennyit szokott éjszakás lenni? Hány napot egyszerre? Gondolom nem állandóan (bocs, nem ismerem a 3 műszakos munkát, csak éjszakás voltam én is néha, ebből tudom, hogy reggel 7-től sokszor 16-ig is aludtam :) bár akkor még nem volt családom)
Itt a nyár (naptár szerint), miért nem mentek sétálni alvásidőben? Vásárolni stb? A babakocsiban is tudna aludnia a baba. 7 hónaposan a lányom még 3-szor aludt, de mostanában már átállt a 2 alvásra. Hidd el, ahogy nő, nem kell neki, hogy a "saját helyén legyen" napközben. Főleg, ha már kúszni mászni fog, mikor már élvezi a hangját és kiabál, dumál, "veszekszik", akkor meg az lesz a baja a párodnak, hogy nem fog tudni aludni tőle....
Ok, hogy szeretnétek hogy veletek legyen egy szobában, de ez az éjszakai alvásra vonatkozik, nem? 2 szobás a lakásotok? Ha főzöl, vidd ki a konyhába, pihenőszékbe, vagy habtapira is rá tudod tenni (attól függ mekkora, milyen konyhátok van) Ha már ülni tud majd, az etetőszékben is ellehet veled a konyhában. Ha meg csak az alvással van a gond: csak azt tudom mondani, hogy menjetek akkor levegőzni. A párod is jobbat alszik, ha egyedül lehet egy-két órára. (tudat alatt is)
Minden jót nektek, és remélem sikerül megoldani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!