Elvált anyukák! Mennyire vagytok jó viszonyban a volt férjetekkel?
Kb jó ismerös szinten vagyunk, ha talákozunk, pár szót beszélünk.
Közös programot nem szoktunk csinálni, mert nincs közös érdeklödésünk.
Nálunk jó a viszony. Ennek fő oka lehet az, hogy sosem volt az a nagy szerelem, inkább sodródtunk az árral.. Fiatalon összejöttünk, kényelmes volt, teherbe estem, megtartottuk, összeházasodtunk. Megszületett a gyerek és rájöttünk mennyire nem akarunk mi semmit a másiktól, onnantól egymásra sem bírtunk nézni, kb. mintha háborúba vonulnánk, úgy kezdtünk hozzá a szexhez:) Ezt csak azért írom le, hogy érződjön mennyire eltávolodtunk egymástól.
Mikor elváltunk mindketten fellélegeztünk, azzal hogy kivonódott a "kötelező" szex, ölelések, csókok, rájöttünk hogy már nagyon-nagyon régóta csak barátokként tekintettünk egymásra.
Na azóta azok vagyunk:) Szerencsére az én párom, és az övé is megértették, elfogadták.
Vannak közös programjaink, járunk egymáshoz.. barátok vagyunk, kár ezt ragozni:)
Szerintem ha abszolút nincs már meg a szerelem szikrája sem, illetve amúgy normális mindkét fél akkor lehet ezt így csinálni. A kisfiunknak remélem jó lesz így felnőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!