Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok ebben a...

Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben férjetekkel?

Figyelt kérdés
Kisfiunk 7 hónapos.A párom nagyon jó apa, jól elvan a gyerekkel ha neki kell vigyáznia rá.Éjszaka nem kel hozzá, mert sosem hallja meg. 3 műszakban dolgozik, és ha éjszakás rendszeresen nekem meg a babának kell átjönnünk a másik szobába, mert ő alszik. Hiába mondom neki, hogy de ott a kiságy, a pelenkázó a gyerek összes cucca, neki ott van megszokva és a másik szobában is alhatna mert ott is van ágy. Nekünk sokkal kényelmesebb lenne. De ő nem szeret itt aludni, mert "kicsi" az ágy, egy normál egyszemélyes ágyról van szó. Ha napközben altatom, mindenkép át kell mennünk, mert a kiságyában alszik, de nagyon nehéz elaltatni, dajkálni kell amit a nagyágyon ülve szoktam. Erre mikor bementem altatni, a férjem elkezdett cammogni, vakarózni, mocorogni, és mikor a gyerek már 3szor riadt fel ezekre kicsit kiakadtam és megmondtam neki, hogy ez nevetséges hogy az ő seggét nyaljuk a gyerek meg egész nap nyűgös... Ő ezen besértődött becsapta az ajtót, kitört az üveg és 2 napja nem szól hozzám, és ugyanúgy ott alszik, ráadásul reggel 7től, délután 6ig. És az elmúlt napokban mintha még a gyerekre is haragudna nem csak rám. Egyáltalán nem jellemző rá ilyen, de az őrületbe kerget.
2013. jún. 5. 22:30
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

7-es, félre érted, nem várom el hogy ő keljen a gyerekhez 3 műszak után, de van hétvége, van ünnep, szabadság, és ő még egyszer se kelt fel hozzá, volt mikor engem lökdösött (karácsonykor, mikor nem dolgozott) hogy sír a gyerek, akkor már 8szor. Reggel ha felkel a baba, én meg mondjuk főzök, akkor oda veszi magához a nagyágyba és addig dajkálja, hogy elalszanak. Egyáltalán nem várom el, hogy ő keljen, csak legalább néha, nem szoptatok, tápszerrel ő is meg tudja etetni.

Én is dolgoztam több műszakban, de éjszakás után többnyire 1kor keltem, és én nem 8 órában, hanem 12-ben...

Egyébként, jó a kapcsolatunk, foglalkozunk egymással, egyáltalán nincs elhanyagolva, és én se vagyok az az anyuka aki megállás nélkül a gyerekkel van. A dajkálás altatáskor csak délután van, az is max 10 perc, de máshogy ilyenkor nem hajlandó elaludni. Másik szobába még biztos nem megy a baba egy darabig, mert mi így akarjuk. Van aki egy ágyban alszik a babával, mi csak egy szobában.

2013. jún. 6. 09:35
 12/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, azt miből is gondolod hogy letojom a fejét a férjemnek? Akkor nem alhatna 10 órát éjsszakás után ott ahol akar és stb... ez egyáltalán nem igaz!
2013. jún. 6. 09:37
 13/23 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem csak te akarod,hogy a ti szobátokban legyen,mondjuk nem értelek itt panaszkodsz,hogy a férjedet zavarja,de amellett kardoskodsz,hogy a ti szobátokban kell lennie,minek kérdezel ha nem érdekel a válasz?
2013. jún. 6. 09:38
 14/23 anonim ***** válasza:
75%

"Másik szobába még biztos nem megy a baba egy darabig, mert mi így akarjuk."

Ebben egészen biztos vagy? Hogy a férjed is ezt szeretné?

2013. jún. 6. 09:43
 15/23 A kérdező kommentje:
olyat egy szóval nem mondtam, hogy őt zavarja, hogy ott a gyerek, sőt, mikor eleinte beszéltük meddig legyen velünk, ő erősködött , hogy legalább egy évig.
2013. jún. 6. 09:43
 16/23 anonim ***** válasza:
Lehet az elején azt mondta,de én előhoznám a témát újra,mindenkinek jobb lenne,és azért már több,mint fél éves,nem újszülött,ez megoldás lenne az alvás problémára is.
2013. jún. 6. 09:45
 17/23 anonim ***** válasza:
77%
A gyerek ne menjen külön szobába, de a férjed néha igen, mert nektek úgy kényelmesebb lenne. Te tudod, de én ilyen miatt biztos, hogy nem veszekednék a férjemmel.
2013. jún. 6. 09:49
 18/23 A kérdező kommentje:
ma reggel mikor hazajött megkérdeztem, hogy nem e rakjuk át a gyereket, és az volt a válasz, hogy nem, hanem majd ő vesz magának egy felfújhatós ágyát és 3 hetente ha éjszakás majd ő ott alszik, mert ami ott van ágy azt nem szereti. Bár ezt eddig nekem nem mondta. És közölte, hogy igazam van, hogy a gyereknek ott kell lenni napközben ahol megszokja, meg tényleg itt van mindene. Úgyhogy ennyi. Azért nem tudom miért kell azért bántani mert egy szobában van a gyerek. Akik meg újszülött kortól egy ágyban alszanak vele? Szerintem ez nem akkora bűn, 3 éves koromig én meg a tesóm is egy szobában voltunk a szüleinkkel, mert annyi volt, aztán semmi probléma nem volt ebből és később se. Én csupán addig akarok egy szobában lenni vele, még nincsennek oda is bútorok, meg még éjjel 4-5ször ébred.
2013. jún. 6. 09:58
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtuk,hogy baj azt csinálsz amit akarsz,de egészségesebb a külön szoba ha megoldható,ráadásul te tetted fel a kérdést panaszkodva,mi csak írtunk megoldási lehetőséget.
2013. jún. 6. 10:00
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy bántóan írtunk volna, leírtál egy problémát és megpróbáltunk megoldást javasolni. Jó, hogy megoldódott a helyzet, a férjed jó ember, hajlandó áldozatot hozni értetek.
2013. jún. 6. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!