Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben férjetekkel?
7-es, félre érted, nem várom el hogy ő keljen a gyerekhez 3 műszak után, de van hétvége, van ünnep, szabadság, és ő még egyszer se kelt fel hozzá, volt mikor engem lökdösött (karácsonykor, mikor nem dolgozott) hogy sír a gyerek, akkor már 8szor. Reggel ha felkel a baba, én meg mondjuk főzök, akkor oda veszi magához a nagyágyba és addig dajkálja, hogy elalszanak. Egyáltalán nem várom el, hogy ő keljen, csak legalább néha, nem szoptatok, tápszerrel ő is meg tudja etetni.
Én is dolgoztam több műszakban, de éjszakás után többnyire 1kor keltem, és én nem 8 órában, hanem 12-ben...
Egyébként, jó a kapcsolatunk, foglalkozunk egymással, egyáltalán nincs elhanyagolva, és én se vagyok az az anyuka aki megállás nélkül a gyerekkel van. A dajkálás altatáskor csak délután van, az is max 10 perc, de máshogy ilyenkor nem hajlandó elaludni. Másik szobába még biztos nem megy a baba egy darabig, mert mi így akarjuk. Van aki egy ágyban alszik a babával, mi csak egy szobában.
"Másik szobába még biztos nem megy a baba egy darabig, mert mi így akarjuk."
Ebben egészen biztos vagy? Hogy a férjed is ezt szeretné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!