Miert fogyhatok?
Figyelt kérdés
6,5 honapos a babam, meg szopik. 67 kilo voltam mikor megtudtam h terhes vagyok. terhesseg alatt 13 kg-ot hiztam. pedig ettem rendesen, amit csak megkivantam. most 63 kg vagyok. es csak fogyok. pedig ugy hallottam, szoptatas alatt mindenki hizik. 63 kg nem voltam vagy 5 eve. eszek rendesen. majdnem egesz nap. azt azert hozzatennem h nem egy leteszem es ott marad babam van. szinte reggeltol estig megyunk, mozgunk, mert egy helyben kb.2 percig jo. valoszinu h ezert fogyok? volt mas is aki fogyott szoptatas alatt?2013. jún. 5. 17:28
1/5 anonim válasza:
A szoptatás kalóriát éget, és ha minőségileg eszel "rendesen", és nem mennyiségileg, akkor könnyen fogyhatsz.
3/5 anonim válasza:
Szia! Én is fogyok mióta megszületett a Kislányom. 81-el kezdtem a terhességet,90-el mentem szülni, most 74 vagyok. Az én lányom sem egy nyugis baba, plusz csinálom a kertet is, így nem lepett meg annyira dolog. Sőt még mindig van plusz rajtam, 174 cm vagyok. Te milyen magas vagy? Ha gondolod kezd el szedni újra a terhesvitaminodat, én a mai napig szedem kétnaponta, pedig már 8 hós lesz a lányom és két étkezést kiváltottunk. Örüljünk, hogy ilyen szerencsések vagyunk!:-)
4/5 A kérdező kommentje:
170 cm vagyok. szedem en is a terhesvitaminokat.
2013. jún. 5. 18:25
5/5 anonim válasza:
Én 5 hónapja szültem,én is csak fogyok.
A doki szerint a szoptatás miatt,mert hogy az nagyon sok energiát használ fel.
Csak én már így aggasztóan sovány vagyok...46 kiló... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!