Miért van ez? El fog múlni?
Helyzet az,hogy eég érdekes problémám van (szerintem probléma). 26éves egészséges nő vagyok, szerető férjjel hitelmentes házzal mindkettőnknek jólfizető munkánk van szóval egzisztencia is rendben van. De. Amint szóbkerül a gyerek téma pánikroham szerű tüneteim lesznek. A féjem imádja a piciket, de én nem szeretem a gyerekeket. Soha nem szerettem, idegesítenek, rosszul vagyok a arra gondolok,hogy belezavarnának a napi rutinomba (munka edzés,főzés, barátnők, túrázás, stb). Mióta az eszemet tudom sajnos így érzek, abszolut hiányzik belőlem az anyai ösztön. Ellenben a kutyákat imádom.
Barátnőimnek is vagy gyereke, de eszem ágában sincs foglalkozni vele, roppant irritálónak tartom és időrablásnak (természetesen ezt ők nem tudják ezért az egyik csemetének én lettem a keresztanyja...hát elég vicces).
Szóval a kérdésem az,hogy valahogy me lehetne e ezt változtatni. Mármint egy csöppnyi anyai érzést magamba szuszakolni, vagy legalábbis gyerekszeretetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!