Teljesen rosszul vagyok a kisbabaktol, ez ugye elfog mulni?
Figyelt kérdés
Regen akartam gyereket, szerettem is oket, de most ha latok akar kepen akar eloben, valahogy nagyon tavolinak erzem. Megfogni se szeretnem, egyszeruen nem. Regen normalis voltam, mi bajom lehet? Meg csak 18 vagyok fog ez meg valtozni, ugye? Massal is megesett?2010. okt. 10. 16:14
1/5 A kérdező kommentje:
Nem, de en tudom, hogy akarok gyereket, csak nem erzem. Felek, hogy nem valtozik es majd nem fogom szeretni.
2010. okt. 10. 16:26
2/5 anonim válasza:
Igen, ahogy a kisbaba megnő, elmúlik a rosszullét is.
3/5 anonim válasza:
Semmi bajod, csak most a suli, bulik, pasik megismerése, a közelgő munka,stb....mèg fontosabbak. Mert még ezeken a mérföldköveken nem léptél túl. Aztán mikor kipasiztad és kibuliztad magad, megtalálsz egy társat, akivel érzed, hogy hosszú távon is vele akarsz lenni, együttélni, dolgoztál is egy kicsit, rájössz, hogy talán a munka még a sulinál is monotonabb, már kinőttél a discolázból és azt is jó programnak találod, ha a pároddal megnéztek egy filmet este otthon, na akkor kezd majd ujra éledni benned, hogy kell egy baba is, hogy egy következő lépcsőfokra ugorhass. Remélem nem tévedek, mert szerintem mindenkinek járna az a boldogság, amit egy kisbaba jelent, és az, amit ő tanit neked: sok türelem, gondoskodás, szeretni a másikat.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem bulizom, nem pasizom es jelenleg dolgozom...foallasban. Azert koszonom, sokat jelent.
2010. okt. 10. 16:52
5/5 anonim válasza:
ki kéne deríteni mitől változtál meg ennyire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!