Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » El fog ez múlni vagy már így...

El fog ez múlni vagy már így marad?

Figyelt kérdés
Amióta megvannak a gyerekek (5!! éve) még a legkisebb mértékben is megható reklámokon, filmeken, történeteken is elpityeredek. Elég cikinek érzem, és azt hittem hormonális, mert előttük nem voltam sírós....de hát öt éve már! Most meg nézik a mackótestvér és én meg a háttérben pityergek.... Normális ez? Elmúlik? Van így ezzel más is?
2011. jan. 29. 12:48
 1/3 anonim ***** válasza:

:)

érdekes, mert én is teljesen másképp reagálok le dolgokat. Főleg gyerekekkel kapcsolatos híreket, történeteket amióta gyerekeim vannak. Biztos azzal áll összefüggésben, hogy jobban bele tudom érezni magam a szituba, mert már nekem is van gyerekem.

Azért egy kicsit lehet ezen uralkodni akaratlagosan is. A mackótestvér azért annyira nem sírós mese. :)

2011. febr. 2. 15:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Azóta vagyok én is ilyen mióta gyerekem van.A múltkor a férjem mesélte,hogy egy ismerősünk rokonának a gyerekét infúzióra hordják mert valamilyen beteg én meg ezen bőgtem 4 percig.Máson is ki tudok bukni főleg ha gyerekekről van szó eddig nem voltam ilyen.Ha a bébim sír mert pl. beütötte a fejét vagy elesett akkor vele együtt sírok sajnos....
2011. febr. 2. 15:31
 3/3 anonim ***** válasza:
A napokban láttam az Ilyen az élet c. Filmet, ahol egy kislány (egy éves) szülei meghalnak, és kèt barátjukra bizzák a gondviselését. Olyan vigjátèk féle, mégis a gyomrom tekeredett össze, mikor folyton sír a filmben, mert egész éjjel fent van, nem tudják megnyugtatni, nem eszik, stb...viccesnek irt jelenetekkel próbàljàk kezelni a sírást, pedig cseppet sem vicces, ahogy szenved szegény:( na ilyen van bennem is, mióta gyermekem van. 2 éves.
2011. febr. 2. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!