Elkényeztetés az ha a boltban a gyerek mindig választhat 1 valamit?
Csak szerintem normális dolog ez? Ha vásárolni megyünk 1-2 naponta, mindig választhatnak maguknak valamit. Egy rágót, egy rudit, egy tejszeletet, egy kindert, egy kis ivólét, mikor mit kérnek, ezek a slágerek. Otthon nem áll halomban az édesség. Szóval ennyit kapnak egy nap, vagy kétnaponta.
Én nem érzem ezt vészesnek.
Nem fogok változtatni rajta, csak érdekelne ki mit gondol, hogyan csinálja:)
nálunk is ez van és olyan büszke vagyok rá!!!
általában azt csinálja, hogy végigjön velem a boltban és kigondolja, majd visszamegy érte :D
ha az auchanba megyünk (oda csak havonta 1x) akkor általában egy olcsó kisautót szokott választani, ha a közértbe megyünk (heti 2x) akkor sokszor gyümölcsöt vagy zöldséget választ :) ez úgy megdobogtatja a szívemet, pedig tényleg minden nap kap mindkettőből :)
de heti 1x megfűz egy csomag gumicukorra, na annak nem örülök annyira, de úgy gondolom ennyi öröme neki is lehet, nem eszik se joghurtot, se csokit, nem szereti
Nem gondolom elkényeztetésnek. :)
Mi csak hetente egyszer járunk boltba, és az enyém is választ egy valamit.. általában egy kis zacskó gumicukrot ami kitart egy hétig mindannyiunknak. Nálunk is inkább gyümölcs van itthon, de az mindig, és többféle. Meg túró rudi, de az elmúlt hetekben egyáltalán nem is kéri.
szerintem igen
a bolt nem örömforrás
szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!