Mikor és hogyan mondtad el a családnak, hogy babát vársz?
Kivártad a 12. hetet a legszűkebb körökkel is?
Nem tudom hogy a legjobb. Szegény unokatesóm példája elrettent, ő csak az anyukájának mondta el olyan 5-6 hét körül, az meg körbetelefonálta az egész családot, elmondta az összes ismerősének, szomszédnak, még a külföldön élő 15 éve nem látott rokonnak is hogy unokája lesz, aztán meg szegény lány terhessége két hét múlva elhalt.
Aztán persze ezt is mindenkinek elmesélte az anyukája, még a részleteket is, hogy hogy sír szegény, meg mikor fekszik be meg ilyenek.
Én ettől konkrétan úgy befostam... De eddig mindenki azt mondta, hogy jaj azért a nagyszülőknek hamarabb "szokták"... De hát akkor meg már úgy is tudja mindenki nem?
"?!"
Nem azzal van a baj, hogy az unokát újságolják, hanem azzal, hogy ha utána történik valami a kritikus időszakban, akkor mindenki tudni fogja azt is. :/
szerintem is el lehet mondani az elején
látjátok a pécsi esetből kiindulva az egészséges terhesség végén is történhet bármi
a terhesség elejétől a végéig még az orvosoknak is talány, senki nem tudja garantálni hogy minden rendben lesz
Csak anyukám tudja, meg a lányunk. A lányunk nem tud beszélni, így ő nem fogja elárulni. :) Anyu is maximálisan megbízható, ő sem fogja tovább adni, míg mi nem mondjuk, hogy lehet. :)
Így jól is jön ki, mert ha a férjem nem tud vigyázni a lányunkra míg én dokinál vagyok, anyu el tud jönni unokázni. :)
A többieknek majd a 10-12 hét környékén mondjuk el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!