Vajon elég havonta 70. 000. - ft egy háromtagú családnak, ebből az egyik egy ovodás? Ennyi maradna a számlák kifizetése után, minden másra.
Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 20:46
1/30 anonim válasza:
Ja, hogy a számlák után? Akkor elég!
Kérdés, mit értünk számlák alatt.
2/30 anonim válasza:
Ha minden ki van fizetve akkor szerintem igen, mivel a rezsi viszi el a legtöbb pénzt.
3/30 anonim válasza:
Elég, mi sokkal kevesebből jövünk ki.
4/30 anonim válasza:
Szerintem bőven. Én legalábbis baromi elégedett lennék, ha ennyi maradna a számlák kifizetése után.
5/30 anonim válasza:
Ha minden ki van fizetve, akkor elégnek kellene lennie, de, ha nem tudják beosztani, az isten pénze sem lehet az. Jó, persze nem jut luxusra, vagy a gyereknek márkás ruhákra, de óvodásnak felesleges is, úgyis hamar kinövi.
6/30 anonim válasza:
Vígan ki lehet ebből jönni ha minden be van fizetve.
7/30 A kérdező kommentje:
Minden közüzemi, és a telefonok, internet tartoznak bele, ill. az autobiztosítás. Az üzemanyag mondjuk nincs benne, az kb 7000 havonta. Hosszú távon hogy lehet ennyiből kijönni, úgy, hogy ne csak hulladékot együnk? A tisztíto és tisztálkodoszereket még nem is számoltam:(
2012. nov. 26. 20:53
8/30 anonim válasza:
Én egyedül lakom, ennivaló és tisztálkodószerek havonta 30-35E Ft nekem. Hosszú távon nyilván kevés, mert nem tudjátok felújítani a ruhatáratokat, gépeket, berendezést, lakást.
Az óvodai díj és étkezés is benne van a kifizetett számlákban? BKV-bérlet is?
A rezsin kéne spórolni, azon sokat lehet.
9/30 anonim válasza:
Ugyan már ne viccelj, ha leveszed a benzinpénzt, akkor is napi kb. 2000 forint marad! Ha ennyiből nem tudsz kijönni akkor valamit nagyon elrontasz!
10/30 anonim válasza:
Nem igazán. Hiszen orvosságra is költeni kell néha. Ruházkodni is kell. Nagymamákhoz elutazni. Szórakozni. És még mennyi minden van! A váratlan kiadások, mint kocsijavítás és egyéb kapcsolódó dolgok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!