Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vajon elég havonta 70. 000. -...

Vajon elég havonta 70. 000. - ft egy háromtagú családnak, ebből az egyik egy ovodás? Ennyi maradna a számlák kifizetése után, minden másra.

Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 20:46
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
16%
7000Ft-ért nem érdemes autót fenntartani. Túl keveset tankoltok ahhoz hogy megérje az egyéb költségek miatt. Én biztos eladnám inkább.
2012. nov. 26. 21:04
 12/30 A kérdező kommentje:
Igazad van, de a kisgyerek miatt, meg a bevásárlások során nagyon jol jön. Tény, hogy a fenntartása sajnos nem kevés.
2012. nov. 26. 21:11
 13/30 anonim ***** válasza:
79%
Éhen nem haltok, de élni sem éltek ennyiből. Váratlan kiadások bizti nagyon nehézzé teszik.
2012. nov. 26. 21:42
 14/30 anonim ***** válasza:
42%

Nálunk, miután mindent kifizettünk, 20ezer marad...

Szóval simán meg lehet élni 70ből.

2012. nov. 26. 21:45
 15/30 anonim ***** válasza:
59%

De ha leosztod, hogy mennyibe jön így ki egy bevásárlóút, máris nem éri meg, mert nem spórolsz annyit a bevásárlóúttal, mintha mindent közelről húznál kézikocsival. Sőt, mondok valamit, sokszor a közelben olcsóbb majdnem minden, mint a nagyobb, távolabbi központokban!

Nekünk rokiautónk van, tehát nem kell súlyadót fizetni, se parkolást, így határeset, hogy megéri-e, és mindig abban maradunk, hogy az időspórolás miatt jó, meg ha hurcolkodni kell, és persze a járási nehézségek miatt feltétlenül kell, de a normál költségekkel biztosan nem éri meg!

A kisgyerek is már ovis, jár a saját lábán, amiatt nem kell autó. Alkalmanként a taxi, ha kórházba kell menni vagy baj van, és még mindig olcsóbb, mint az állandó súlyadó, miegymás.

De mint írtam is már, az otthoni dolgokkal is nagyon sok rezsit lehet megspórolni, pl. én egy hűtőcserével havi 4 E Ft-ot spórolok az áramszámlán... És hány ilyen fel nem derített lyuk van egy háztartásban még!

2012. nov. 26. 21:50
 16/30 A kérdező kommentje:
21.50, abszolút igazad van. Sajnos a közelünkben nincs egy nyamvadt bolt sem, csak tömegközlekedéssel tudok elmenni akár egy CBA-ba is, de ott meg az útiköltséggel kb. ugyanott vagyok. Meg kellene tanulni biziglizni:)
2012. nov. 26. 22:03
 17/30 anonim ***** válasza:
Ajjaj, hát hol laksz?:)
2012. nov. 26. 22:06
 18/30 anonim ***** válasza:
90%

"Meg kellene tanulni biziglizni:)"

Igen, meg írni is! Ugyanis az biciKli ;)

2012. nov. 26. 22:06
 19/30 anonim ***** válasza:
írni* ;)
2012. nov. 26. 22:07
 20/30 A kérdező kommentje:
Köszi a tartalmas választ:) Először k-val írtam, de a helyesírás-ellenőrző kijavított...
2012. nov. 26. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!