Hányadik héten mondtad el a munkahelyeden, hogy babát vársz?
10 hetesen. a munkahelyemen 4-en szinte egyszerre lettünk kismamák, úgyhogy a főnök majd leesett a székről! én a 3. voltam, aki elmondta
azt is mondtam, hogy a 8.hónap elejéig szeretnék dolgozni, vagy amíg a babám engedi.
12 hetesen már állandóan fogdostam a pocakom, úgyhogy tudni lehetett :))
Én a főnökömnek rögtön szóltam, mert illik tudnia róla, de megkértem a titoktartásra, a többieknek még nem szerettem volna elárulni az első 3 hónap betöltéséig. Amikor a 12 hetes uh is megvolt, és mindent rendben találtak, már nyugodt szívvel elárultam mindenkinek, akkor már kezdett látszani a pocim.
Mivel pedagógus vagyok, nekem egyértelmű volt, hogy tanév végéig dolgozzak, mivel októberre voltam kiírva, így június végéig dolgoztam csak.
Úgy mond el, hogyha előbb veszik észre rajtad hogy terhes vagy minthogy elmondanád akkor nem véd semmi és kirúghatnak.
Onnantól vagy "védve" ha közlöd, mielőtt még észrevennék hogy terhes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!