Hányadik héttől voltál táppénzen? Mi volt az oka?
Bocsi hogy bele kérdezek, én most vetettem magam betegre, 16 hetes terhes vagyok, nagyon keményedik a hasam, és reggelente úgyszédülök, nem tudok elmenni dolgozni, nem merek vezetni, forog velem minden, olyan mintha részeg lennék. Na meg 20 kg-okat kell emelni, sokat hajolni, és utánna nagyon fáj a hasam, a hátam!
Most azt mondta a Dokim, betegre vesz, bár ilyen korán nem szokták még kiírni az embert, 2 hétre tud beteg papírt adni, majd újítani kell. Azt mondta azt írja rá görcsölök. Na most engem az érdekelne, 2 hét utàn mondhatják azt, menjek dolgozni, vagy maradhatok végig betegen!
Akit ki írnak 8-10 hetesen betegre, azt mire fel írják ki?!
7. héttől voltam táppénzen, mert elkezdtem vérezni. Kórházban is voltam a 11.-14. hét között. Utána is szigorúan feküdnöm kellett, így végig táppénzen voltam.
Amúgy is a lehető leghamarabb el kellett volna jönnöm táppénzre, mert a cukorbetegségem miatt veszélyeztetett terhes voltam az első perctől kezdve, de még át akartam adni a munkámat rendesen. Ez végül nem sikerült, mert a vérzés közbeszólt.
Telitalálat kedves utolsó!
Én hajléktalanok közt dolgozok, ezért nem ment úgy a munka.....ha érted mire gondolok!
Nekem 5 hetesen derült ki,hogy babát várok.
Másnaptól már nem is dolgoztam,mert ápolónő vagyok,és veszélyes osztályon dolgoztam,így nem is engedték a munkát terhesen.A doki "veszélyeztetett terhes" címen vett táppénzre,egészen szülésig.Ja és előtte én kivettem a bent maradt szabikat.
39 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!