Volt itt valaki aki elvetelt? Hanyadik hetben? Es hogyan zajlott le?
Szia!
Sajnos én igen!
De ne gondolj ilyenekre, mert bevonzod! Tereld el a figyelmedet!!! Jó tanács a GYK-t kerüld el a szülésig!!!
Én sajnos 2x vetéltem, először 7., utána a 12. hétben (pont az ultrahang előtt..).
Én mindkét esetben először pecsételős vérzéssel kezdtem már a terhesség legelejétől, de ez nem feltétlenül jelent rosszat (utolsó terhességemnél is volt, és most már 4 hónapos a pici :) ).
A baj akkor kezdődött, amikor nagyobb mennyiségű friss vér jött, görcsök elsőnél voltak, másodiknál nem. Azonnal orvos, ahol megállapították, hogy nincs szívhang :(. Utána elvégezték az egészségügyi küretet.
Az első 12 hét a rizikós, ha azon túl vagy, akkor nagy eséllyel már nem lesz semmi baj. De ahogy azt előttem is írták, ezen ne rágódj, ne aggódj, az a legrosszabb, amit ebben a kritikus időszakban tehetsz.
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!