Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt itt valaki aki elvetelt?...

Volt itt valaki aki elvetelt? Hanyadik hetben? Es hogyan zajlott le?

Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 18:34
 1/5 anonim ***** válasza:
szia.hatodik hétben vetéltem el.először elkezdtem pecsételően vérezni aztán jöttek a görcsök is.egy hétig tartott,ezalatt az egy hét alatt háromszor rohantam be a kórházba és mind a háromszor haza kűldtek annyival,hogy "ágynyugalom".aztán jött egy nagyon fájdalmas görcs (az ügyeletes orvost is ki kellett hívni,aki no-spat adott injekcióban ) és közölte hogy nem maradt meg a terhesség és menjek be a kórházba.bent is tartottak és másnap elvégezték a "kaparást".van esetleg ilyen jellegű problémád,vagy csak tartassz tőle?
2013. febr. 3. 18:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia koszi a valaszt. Most vagyok a 6-ik hetben es nincs semmi problemam, de sosem lehet tudni... Kivancsi vagyok a tunetekre stb hogy tudjam ha megis bekovetkezik, mire szamithatok.
2013. febr. 3. 18:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos én igen!

De ne gondolj ilyenekre, mert bevonzod! Tereld el a figyelmedet!!! Jó tanács a GYK-t kerüld el a szülésig!!!

2013. febr. 3. 19:35
 4/5 anonim ***** válasza:
első vagyok.ne aggódj!hidd el ha fenyegetne a veszélye akkor azt azonnal felismernéd!vérzés,nagyon erős görcsök stb.nyugi!nem lesz ott semmi baj :)
2013. febr. 3. 19:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Én sajnos 2x vetéltem, először 7., utána a 12. hétben (pont az ultrahang előtt..).

Én mindkét esetben először pecsételős vérzéssel kezdtem már a terhesség legelejétől, de ez nem feltétlenül jelent rosszat (utolsó terhességemnél is volt, és most már 4 hónapos a pici :) ).

A baj akkor kezdődött, amikor nagyobb mennyiségű friss vér jött, görcsök elsőnél voltak, másodiknál nem. Azonnal orvos, ahol megállapították, hogy nincs szívhang :(. Utána elvégezték az egészségügyi küretet.

Az első 12 hét a rizikós, ha azon túl vagy, akkor nagy eséllyel már nem lesz semmi baj. De ahogy azt előttem is írták, ezen ne rágódj, ne aggódj, az a legrosszabb, amit ebben a kritikus időszakban tehetsz.

Jó babavárást!

2013. febr. 4. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!