Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik nevet adjam a kislányom...

Melyik nevet adjam a kislányomnak?

Figyelt kérdés
Amanda, Karolina, Vivien - ez a 3 név tetszik, de nem tudok dönteni. Esetleg ajánlhattok más, nem túl gyakori lányneveket is. Köszi szépen!!!
2013. máj. 30. 00:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nekem a Karolina tetszik ismerek egy ilyen nevű kislányt nagyon szép belevaló kiscsaj, teszik mág a Titanilla, Éda, Édua,
2013. máj. 30. 09:23
 12/23 anonim ***** válasza:
Karolina
2013. máj. 30. 13:22
 13/23 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Tudod már, hogy melyik névre teszed a voksod?
2013. máj. 31. 15:37
 14/23 anonim ***** válasza:
Nekem innen a Vivien tetszik,Karolina is szép de becézett alakban nem tetszik(Karol).
2013. máj. 31. 16:33
 15/23 anonim válasza:
Sarolta! nekem ez az ideális!! :)
2013. jún. 3. 21:31
 16/23 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az eddigi válaszokat! Még nem döntöttük el, hogy melyik nevet adjuk... talán majd az utolsó pillanatban :) A Karolina becézése lehet Karolinka :)Az Amandát talán nehezebb becézni. Ha fiam születne, akkor egyszerűbb lenne a választás, a párom Sebastian, lehet, h ezt a nevet kapná, de nekem a Bálint név tetszik igazán.
2013. jún. 6. 15:44
 17/23 anonim ***** válasza:

Nekem az Amanda nagyon tetszik!:)

A lányom Lilla, ha második is lány lett volna, a Kamilla, Blanka, Emília, Nóra, Linett nevek kerültek a listára. De fiú lett.

2013. jún. 11. 10:00
 18/23 A kérdező kommentje:
Mostanában még megtetszett a Luca név is. Ti adnátok ezt a nevet, ha lányotok születne?????
2013. jún. 23. 13:58
 19/23 anonim ***** válasza:
Vivien
2013. jún. 23. 14:39
 20/23 anonim ***** válasza:
A Luca az egyik kedvenc lány nevem! ;) A Karolina is szép név. Számomra az Amanda egy kicsit durva hangzású, Viviennből pedig 3-at is ismerek. De esetleg lehetne Viviána vagy Vivianna, ha különlegeset szeretnétek. Nekem tetszik még a Dina, Liza, Eliza, Eleonóra, Regina, szerintem nem túl gyakoriak, még nem találkoztam ilyen nevű emberekkel.
2013. jún. 23. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!