Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Adhatom-e a kislányomnak a...

Adhatom-e a kislányomnak a Maite nevet?

Figyelt kérdés
Én egy lány nevet keresek és ez a lány név a Maite lenne spanyol vén tudom és abban kéne a segítség rá adhatom e a kislányomra eszt a nevet? Nem nagyon találom a naptárba vagy pedig nem engedik segítsen nekem valaki ha tud köszönöm.
2011. jún. 11. 17:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nincs benne az utónévtárban, így csak külön engedélyezés mellett adhatnád.
2011. jún. 11. 17:56
 2/11 anonim ***** válasza:
25%
Máricsujt néztél igaz?
2011. jún. 11. 17:58
 3/11 anonim válasza:
48%
ennyi erővel lehetne a kislányod neve: Maite perroni. alias Marichuy (L) XD
2011. jún. 11. 18:11
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
:DDDDD
2011. jún. 11. 18:36
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
Jaj istenem.Nincs elég név azon az engedélyezett listán?Kérelmezheted,és lehet,h engedni is fogják,így:Májte.(Ugyanis csak kiejtés szerint anyakönyvezhető egy nem magyar név.)Gyönyörű,már ne is haragudj.
2011. jún. 11. 19:04
 6/11 anonim ***** válasza:
56%

Istenem... Akkor már miért nem Máricsuj? De tényleg?

(Ilyenkor érzem szerencsének, hogy egyes könyveket nem magyar, szappanopera-fil asszonyok írtak meg. Például az Alkonyat: Hattyas Izabella a napsütötte Szegedről a ködös Alsómocsoládra költözik...)

Annyi különleges név van, miért nem lehet... áh, mindegy.

2011. jún. 11. 19:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Fú, ez undoritó! Ne keseritsd már meg a gyereked egész életét egy ilyen borzadály névvel, szegény kisgyerek....:(
2011. jún. 12. 08:39
 8/11 A kérdező kommentje:
Aki nem tud segíteni és akinek nem tetszik amit én szeretnék választani nevet az minek ír nem vagyok ilyen válaszokra kíváncsi csak volt 1 kérdésem max 2 ember adott rá választ a többi nem csak saját véleményt írtak de mind 1. És igen is berakatom a naptárba ha másképp nem lehet és köszönöm annak aki válaszolt nekem rá.
2011. jún. 16. 12:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Mennyi idióta futkos a világon....szegény gyerek:( ha itt igy reagálnak erre a névre, szerinted a gyerekedet nem fogják cikizni miatta?
2011. jún. 16. 13:45
 10/11 anonim válasza:
Szerintem ne add mert abba mi a jo spanyol ahh . maradja a szep magyar neveknel pl:Laura,Bogi,Aurora,Tunde,Klaudia,Linda,Paula,Mia,Adrieen,Bernadett,Anet,Aniko,Lia,Lili,Kati,Ansztazia,Annabella,Monika,Gyongyike,Krisztina,Melani,Brigitta,Melinda,Bettina...Elena...ezeka szep neve de meg van szoval hagyuk a Maitet maragyin a magyar neveknel majd ha nagy lesz a gyereked mit mondanak a suliban "Mi van talan nem valalod a neved?" szoval legyen szep magyar a neve.
2011. júl. 21. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!