Szerintetek adhatom a kislányomnak a Leona nevet?
nemfogják kicsúfolni vagy vmi...mert nekem nagyon tetszik,de azt sem tudom,h h lehet becézni....:Ssegítsetek légyszííí...:)
egy 38hetes kismami...:)
különleges név, nekem annyira nem tetszik, gyerekemnek nem adnám, de egyébként nem rossz, szerintem nem fogják kicsúfolni.
becézést sajnos nem tudok rá :(
de ha tetszik, ezt a nevet add neki!:)
Hmm, nem tudom. Hogy lehet ezt becézni? Leo? De az meg fiús.
Amúgy szép név, de azért gondold még át egyszer.:)
Miért ne adhatnád?
Nem szokványos név, ez igaz, de szép és különleges. Mégse Leokádia :o)
A mi kislányunknak is különleges neve van, ráadásul csak egy szótag, mindig mindenki visszakérdez, főleg az idegenek, akik megkérdik. De nem érdekel. Becenevet meg találtunk neki, hozta az élet magával :)
Könnyű szülést és jó egészséget kívánok!
2 hónapos anyuka
Miért ne adhatnád...hát ilyet buta kérdést drága:)Senkire sem kell hallgatni:)Max add neki második névnek ha annyira nem vagy biztos magadban és akkor elsőnek adj egy szokványosat,mondjuk Anna és akkor Anna Leona lenne:)
Becézni is lehet:)Leo, Leoni, Lea, Lele, Lala ,Leoni amit szeretnél:)
Az én lányom is ha lány lesz és ha lesz,illetve kettő lányom is különleges neveket kapnak majd:)Ráadásul én még nevetséges is vagyok mert hercegnők nevét kapják,egyikük Csipkerózsika igazi nevét(Auróra),másik pedig a Hattyúk tava sanyarú sorsú hercegnőjéét(Odett)...engem nem érdekel,hogy ki szerint gügye nevek ezek,szerintem gyönyörűek,nem olyan gagyik mint a Morella vagy a Rozalinda,ráadásul szép hercegnők nevei voltak,nehogymár:D
A te kislányod pedig egy igazi kis oroszlánbébi lesz:DCsak aja isten nehogy akkora hangja is legyen mint egy oroszlánnak:D
Add neki nyugodtan,örülni fog neki majd hidd el:)
köszönöm a válaszokat...lehet átgondolom mégegyszer....:Da férjemnek nem tetszik annyira nagyon...:S
vagy lehet Zoé vagy Dorina....nemtudom....olyan nehééééz.....teljesen tanácstalan vagyok...már nemtudom hányszor átnyálaztam az utónév könyvet..nézegettem közösségi oldalakat is.....de annyira nehéz feladat...nemakarom,h ne szeresse a nevét.....:)
vagy inkább Adél....azis annyira széép....:)
nekem az Odett nagyon tetszik..:)
am énis oroszlán vagyok....:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!