Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek adhatom a kislányo...

Szerintetek adhatom a kislányomnak a Leona nevet?

Figyelt kérdés

nemfogják kicsúfolni vagy vmi...mert nekem nagyon tetszik,de azt sem tudom,h h lehet becézni....:Ssegítsetek légyszííí...:)

egy 38hetes kismami...:)

2009. aug. 20. 17:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Azt is nézd, hogy idősebb korában se legyen neki nevetséges, amikor majd nénizik )

Pl Odett néni :s nekem nem gyere be

A Leonát még Nonának vagy Noncsinak is becézheted, de külömben becenevet azt adsz neki, amit szeretnél, én pl a fiamat tökinek hívom =), anyósom Bendegúznak, holott Balázs a neve.

A lányom Renáta, Ramóna, de cicának, tücsöknek, manókának vagy husinak hívjuk.

Most pedig nagy mesekorszakba értünk, és úgy hívatja magát, hogy Sissi hercegnő =)

2009. aug. 20. 18:23
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Mert ha Odettet adnék én vagy ő,akkor csak úgy hívhatnák,hogy Odett néni?:SLehet Odi néni is,ne ragadjunk már le....:/

Akkor az én nevem is ciki ugye?Adrienn néni,vagy Roxána néni...nagyon esztétikus...ezt hagyjuk jó?:D

2009. aug. 20. 18:32
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodjatok meg, mire a mi gyerekeink megöregszenek, a Bözsi néni meg a Margit néni lesz nevetséges, nem az Odett néni, vagy Kira néni. Addigra megszokja a társadalom az új neveket, fel sem fog tűnni. De ha már ezen agyaltok, nekem a Kira mama meg a Maja mama jobban tetszik, mint a néni :):)
2009. aug. 20. 18:35
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a rokonságban az egyik kislányt Leonának hívják, hát nagyon illik rá ez a név, el sem tudnám képzelni, h másnak hívják. Az ikerpárját pedig Lorettának. Eredetileg fordítva lett volna a nevük, csak a szülésnél volt valami csere, de jobb is így, a személyiségükhöz ez így pont jó. Hidd el, azért furcsa, mert ritka, de ha megszokjátok nem lesz az, sőt, nagyon fogjátok szeretni. Mi amúgy Leonak szoktuk becézni, és egyszer sem jutott eszembe, h az fiús lenne.
2009. aug. 20. 19:05
 15/23 A kérdező kommentje:

hát majd meglátjuk....:):)a férjem ebbe nem szól bele,aztmondta,h rámbízza......:)

mondjuk nekem a Leona azért is tetszik,mert nagymamámat úgy hívják,és nagyon fontos személy az életemben,de lehet,h 2 név lesz belőle....:)

mégegyszer köszönöm a válaszokat...:)

2009. aug. 20. 19:49
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem fiús a Leo, inkább nagyon aranyos. Nekem egyébként tetszik a Leona, meg a Leandra is.:D Az is nagyon szép. Am becézheted Leoninak, ez nekem pl nagyon bejön, de becenevek tényleg csak úgy jönnek, ha majd játszol a nevével, vagyis a szóval biztos kijön pár jópofa nekem pl ez juitott még eszembe: Leia, mint a star wars hercegnő.:D

Am a néni dologgal kapcsoltaban: hülyeség ezen filózni, kit érdekel, hogy 50 év múlva valakinek nem fog tetszeni a lányod egszólítása. Arról nenm is beszélve, hogy egy csomóan nem is engedeik senkinek hogy nénizze őket.

2009. aug. 20. 22:33
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik a Leona.Ha nem vagy bizos benne adj második nevet is.
2009. aug. 20. 22:48
 18/23 anonim ***** válasza:

A Dorina tucatnév :(

A Zoé is egyre felkapottabb.

A Leona különleges :)

2009. aug. 23. 20:01
 19/23 A kérdező kommentje:
köszike...:)
2009. aug. 23. 20:43
 20/23 anonim ***** válasza:
ugye Leona lett a pici?:)
2010. okt. 10. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!