Szerintetek adhatom a kislányomnak a Leona nevet?
nemfogják kicsúfolni vagy vmi...mert nekem nagyon tetszik,de azt sem tudom,h h lehet becézni....:Ssegítsetek légyszííí...:)
egy 38hetes kismami...:)
Azt is nézd, hogy idősebb korában se legyen neki nevetséges, amikor majd nénizik )
Pl Odett néni :s nekem nem gyere be
A Leonát még Nonának vagy Noncsinak is becézheted, de külömben becenevet azt adsz neki, amit szeretnél, én pl a fiamat tökinek hívom =), anyósom Bendegúznak, holott Balázs a neve.
A lányom Renáta, Ramóna, de cicának, tücsöknek, manókának vagy husinak hívjuk.
Most pedig nagy mesekorszakba értünk, és úgy hívatja magát, hogy Sissi hercegnő =)
Mert ha Odettet adnék én vagy ő,akkor csak úgy hívhatnák,hogy Odett néni?:SLehet Odi néni is,ne ragadjunk már le....:/
Akkor az én nevem is ciki ugye?Adrienn néni,vagy Roxána néni...nagyon esztétikus...ezt hagyjuk jó?:D
hát majd meglátjuk....:):)a férjem ebbe nem szól bele,aztmondta,h rámbízza......:)
mondjuk nekem a Leona azért is tetszik,mert nagymamámat úgy hívják,és nagyon fontos személy az életemben,de lehet,h 2 név lesz belőle....:)
mégegyszer köszönöm a válaszokat...:)
Szerintem nem fiús a Leo, inkább nagyon aranyos. Nekem egyébként tetszik a Leona, meg a Leandra is.:D Az is nagyon szép. Am becézheted Leoninak, ez nekem pl nagyon bejön, de becenevek tényleg csak úgy jönnek, ha majd játszol a nevével, vagyis a szóval biztos kijön pár jópofa nekem pl ez juitott még eszembe: Leia, mint a star wars hercegnő.:D
Am a néni dologgal kapcsoltaban: hülyeség ezen filózni, kit érdekel, hogy 50 év múlva valakinek nem fog tetszeni a lányod egszólítása. Arról nenm is beszélve, hogy egy csomóan nem is engedeik senkinek hogy nénizze őket.
A Dorina tucatnév :(
A Zoé is egyre felkapottabb.
A Leona különleges :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!