Szerintetek adhatom a kislányomnak a Leona nevet?
Figyelt kérdés
nemfogják kicsúfolni vagy vmi...mert nekem nagyon tetszik,de azt sem tudom,h h lehet becézni....:Ssegítsetek légyszííí...:)
egy 38hetes kismami...:)
2009. aug. 20. 17:53
21/23 anonim válasza:
engem is Leonánka hívnak, egyáltalán nem csúfoltak soha, szerintem szép nevem van, én szeretem nagyon, igaz, amikor bemutatkozok szinte mindig vissza kérdeznek, de ez lényegtelen..engem szoktak Lencsinek, Nanának, Lelinek becézni, én imádom a nevemet!! ajánlani tudom csak!☺
23/23 anonim válasza:
Leona nekem nagyon tetszik, nem tucat, de nem is olyan kitekert.
Odett volt az egyetemi legjobb legjobb barátnőm, 46 évesek vagyunk, szóval már néni lehet...sőt, tanárszakot végeztünk, úgyhogy ő bizony Odett néni volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!