Ha azt a nevet szeretném adni a kislányomnak hogy Áfonya és még nincs névnapi dátuma akkor saját magunk választhatunk neki egy dátumot?
Figyelt kérdés
Vagy ez hogy működik?2012. szept. 9. 11:36
1/11 anonim válasza:
áfonya? biztos vagy benne hogy ezt akarod adni neki?
2/11 Shai-Hulud válasza:
És ha kérek egy vaddisznósültet áfonyával, akkor ebéd közben az ölembe ül a lányod? :-DD
3/11 anonim válasza:
Remélem nem így fogd elnevezni a kislányodat. Ha nincs névnapja, nem is értem miért kerül be a lánynevek közé. Hihetetlen manapság milyen nevek vannak.... :-S
4/11 anonim válasza:
nem te határozod meg a névnapját, hanem a MTA nyelvtudományi intézete, miután döntött arról, hogy anyakönyvezhető-e a név. Amúgy meg az Áfonya sem rosszabb név, mint sok másik...
5/11 Shai-Hulud válasza:
Nevezd inkább Fradikának!
6/11 anonim válasza:
Szerintem kedves aranyos név az Áfonya.
Mivel nem te anyakönyveztetted, így nem tudod ajánlottak e neki névnapot. A neten én sem találtam sehol adatot róla. Szerintem akkor tartotok neki névnapot amikor szeretnétek. Esetleg nézd meg más növény, termés neveknek mikor van a névnapja.
7/11 anonim válasza:
Biztos ennivaló kislány lesz :D :D
8/11 anonim válasza:
:D:D a kövi baba legyen szamóca :D
9/11 A kérdező kommentje:
Nem lesz ez a kislányom neve csak úgy érdekelt mert nem találtam neki névnapi dátumot de még jó pár van aminek nincs.
2012. szept. 10. 18:00
10/11 mirtill77 válasza:
Ne foglalkozz sose azzal,hogy ki mi mond. Nekem a lányomnak az Áfonya nevet 7 éve még nem engedélyezték így Mirtill lett (francia jelentése áfonya) a második neve pedig Eperke. Remélem senki se ingatott meg téged.
És azóta megyszületett Áfonya aki egy nagyon cuki kislány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!