Debreceni Klinikán tényleg kell saját hálóing mostanában?
Aranyos az első két válasz adója:)
Igen, valóban kell vinni. Szerintem jobb a saját, mert az biztos, hogy a te méreted.
Majd a rokonok kimossák :DDD
Hű... köszi szépen a hasznos infót! Ezek szerint változtak a dolgok... :S Így akkor bátorkodom még kérdezni, csak hogy ne ott érjen meglepetés. Mivel már 34 hetes vagyok, pakolnám össze a csomagot, mert ugye sosem lehet tudni. Annó 4 éve a babának is és nekem is adtak benti ruhát, a babának napi 5 pelust, illetve nekem betétet. Már a szülőszobán sem adják a fehér gombos hálóinget, tehát oda is saját kell? Mert akkor ugye rámadták a hálóinget, amit szüléskor végiggomboltak és gyakorlatilag szinte pucéron szültem, úgy rakták rám a babát. Mostmár az a zöld valami van, amit akkor a férjem kapott az utcai ruhájára (bent volt velem szüléskor)? Vittem én akkor is betétet, de az kb. 5 percig bírta, mivel eléggé véreztem (kisebb komplikációm volt), most az sincs már? Babának is kell ruha? Pelenka is? Azt gondoltam, most kevesebb cumót viszek, mivel akkor úgy mentem, mint aki költözni készül, bár végül 1 hetet kellett bent lennem. De ezek szerint még több mindenre lesz szükség! :) Van még valami, ami az elmúlt 4 év alatt változott?
2. válaszoló (esetleg 1. is), jól gondolom, hogy te ott dolgozol?
Szia!
gen kell vinni mindent.
Babának pelus, popsitörlő, ruha.
A köldök ápoláshoz a csecsemősök adnak hintőport és alkoholt.
Viszont gézlapot vigyél, legyen saját, mert össze fogdossák, főleg a kisebbség mocskos, cigis kézzel.
Betétet is vinned kell(vastag éjszakai always, vagy tena lady super).
Ha van még kérdésed, csak nyugodtan, és igen ott dolgozok a szülészten :D
Előző vagyok. Babának pelust adtak napi 5-öt, de ha még kérsz adnak.
Az éjszakai Always nekem kevés lett volna az első napokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!