Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Debreceni Klinikán tényleg...

Debreceni Klinikán tényleg kell saját hálóing mostanában?

Figyelt kérdés
4 éve szültem, akkor ottanit kaptam és az nekem teljesen megfelelt. Nem is igazán van hálóingem, ráadásul sajnálnám ott összevérezni, annyira kényelmes volt, hogy mindennap tisztát kaptam és nem kellett még ezzel is foglalkoznom. Valamelyik nap olvastam itt egy válaszban, hogy sajátot kell vinni, azóta ezen gondolkodom, csak a kérdést nem találom.

2012. aug. 16. 15:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen , kell, már több, mint két éve :D
2012. aug. 16. 15:32
 2/11 anonim ***** válasza:
De ha nem hozol, fogunk adni :)
2012. aug. 16. 15:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen kellett.
2012. aug. 16. 15:56
 4/11 anonim ***** válasza:

Aranyos az első két válasz adója:)

Igen, valóban kell vinni. Szerintem jobb a saját, mert az biztos, hogy a te méreted.

Majd a rokonok kimossák :DDD

2012. aug. 16. 16:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia!!!Márciusban szültem a Klinikán,végig a sajátomban voltam,ha kérsz,adnak,de olyan "műtős" anyagból,eldobhatós,tehát nem az a fehér elől gombos,mint anno volt(én korábban 5 és fél éve szülte ott),szerintem az elég kényelmetlen,megkötős,nem gombos,és nem szellős....Szerintem jobb a saját:-)Könnyű szülést!!
2012. aug. 16. 17:55
 6/11 A kérdező kommentje:

Hű... köszi szépen a hasznos infót! Ezek szerint változtak a dolgok... :S Így akkor bátorkodom még kérdezni, csak hogy ne ott érjen meglepetés. Mivel már 34 hetes vagyok, pakolnám össze a csomagot, mert ugye sosem lehet tudni. Annó 4 éve a babának is és nekem is adtak benti ruhát, a babának napi 5 pelust, illetve nekem betétet. Már a szülőszobán sem adják a fehér gombos hálóinget, tehát oda is saját kell? Mert akkor ugye rámadták a hálóinget, amit szüléskor végiggomboltak és gyakorlatilag szinte pucéron szültem, úgy rakták rám a babát. Mostmár az a zöld valami van, amit akkor a férjem kapott az utcai ruhájára (bent volt velem szüléskor)? Vittem én akkor is betétet, de az kb. 5 percig bírta, mivel eléggé véreztem (kisebb komplikációm volt), most az sincs már? Babának is kell ruha? Pelenka is? Azt gondoltam, most kevesebb cumót viszek, mivel akkor úgy mentem, mint aki költözni készül, bár végül 1 hetet kellett bent lennem. De ezek szerint még több mindenre lesz szükség! :) Van még valami, ami az elmúlt 4 év alatt változott?

2. válaszoló (esetleg 1. is), jól gondolom, hogy te ott dolgozol?

2012. aug. 16. 21:53
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

gen kell vinni mindent.

Babának pelus, popsitörlő, ruha.

A köldök ápoláshoz a csecsemősök adnak hintőport és alkoholt.

Viszont gézlapot vigyél, legyen saját, mert össze fogdossák, főleg a kisebbség mocskos, cigis kézzel.

Betétet is vinned kell(vastag éjszakai always, vagy tena lady super).

Ha van még kérdésed, csak nyugodtan, és igen ott dolgozok a szülészten :D

2012. aug. 17. 07:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is márciusban szültem ott. Betétet kaptam, ha gyakran cseréled nem ázik át. A babának is adnak ruhát, de adhatsz rá sajátot is. Popsitörlőt kell vinni. A szülőszobán fehér hálóinget kaptam, a kéket csak akkor, amikor levittek a szobába. Kb. 10 percig volt rajtam, amikor leértünk rögtön átvettem a sajátot.
2012. aug. 17. 11:06
 9/11 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Babának pelust adtak napi 5-öt, de ha még kérsz adnak.

Az éjszakai Always nekem kevés lett volna az első napokban.

2012. aug. 17. 11:08
 10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Akkor is úgy volt, hogy a babának napi 5 db pelust adtak, volt, amikor nem volt elég és kértem még és akkor mondták, hogy akkor hozassak be. Így anyukámék hoztak, tehát most is így készültem. Popsitörlő, popsikrém is kellett már akkor. Plusz még akkor veszek steril gézt is a köldökéhez. Bent milyen márkájú, vagy típusú betétet adnak? Mert én is valami nagyot vittem, már nem tudom mit, de kb. 5 percet bírt. :S Eléggé véreztem, mivel komplikációm is volt, gondolom azért, de a lényeg, hogy ott kaptam valami nagyon nagy, vastag betétet, ami bírta jó ideig, meg alám is terítettek pelenkát, de volt hogy így is reggelre vérben voltam. :( Így nem is tudom, hogy melyiket lenne érdemes venni és vinni magammal. Talán Tena ladyt? Akkor ezek szerint a szülőszobára nem kell hálóing csak az osztályra? A babának akkor vigyek vagy sem ruhát, mert az ott dolgozó válaszoló szerint kell, az utolsó válaszoló pedig azt írta adtak. :) Bocsi, hogy ennyit kérdezek, azt hittem második gyereknél már simán lesz ennyi rutinom, de most eléggé elbizonytalanodtam...
2012. aug. 18. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!