Debreceni Klinikán tényleg kell saját hálóing mostanában?
Utolsó vagyok. Szülőszobára nem kell hálóing(igaz én alig voltam ott), osztályra kell. A betét márkáját nem tudom, de jó vastag. Én éjszaka kerültem le. Reggelig elhasználtam a 10 db-os csomagot, így tudtam megelőzi, hogy átázzak. Az Always semmit nem ér, a Tenát nem ismerem.
Ruhával én úgy jártam, hogy vittem a babának egy táskával. A legkisebb 56-osokat válogattam. Erre a kisifam megszületett 48 cm-rel, a legkisebb ruha is nagy volt rá, vagy nagyon nehéz volt ráadni. Az ottani elég kicsi volt és nagyon könnyű volt öltöztetni-vetkőztetni a babát. Volt 1 bodynk, ami jó volt azt rá is adtuk. Kérdezte a csecsemős a fürdetésnél, hogy azt adja rá? Mondtam, hogy igen. Szóval, ha nektek jó lesz a ruha vihetsz és rá is adhatod, ha nem akkor is adnak. a mi szobánkban mindenkin kórházi kis ruha volt. Ja és én vittem plusz kis plédet és sapkát. A folyosó nagyon huzatos. Kérdezz nyugodtan, ha bármi kérdésed lenne még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!