Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Debreceni Klinikán tényleg...

Debreceni Klinikán tényleg kell saját hálóing mostanában?

Figyelt kérdés
4 éve szültem, akkor ottanit kaptam és az nekem teljesen megfelelt. Nem is igazán van hálóingem, ráadásul sajnálnám ott összevérezni, annyira kényelmes volt, hogy mindennap tisztát kaptam és nem kellett még ezzel is foglalkoznom. Valamelyik nap olvastam itt egy válaszban, hogy sajátot kell vinni, azóta ezen gondolkodom, csak a kérdést nem találom.

2012. aug. 16. 15:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Szülőszobára nem kell hálóing(igaz én alig voltam ott), osztályra kell. A betét márkáját nem tudom, de jó vastag. Én éjszaka kerültem le. Reggelig elhasználtam a 10 db-os csomagot, így tudtam megelőzi, hogy átázzak. Az Always semmit nem ér, a Tenát nem ismerem.

Ruhával én úgy jártam, hogy vittem a babának egy táskával. A legkisebb 56-osokat válogattam. Erre a kisifam megszületett 48 cm-rel, a legkisebb ruha is nagy volt rá, vagy nagyon nehéz volt ráadni. Az ottani elég kicsi volt és nagyon könnyű volt öltöztetni-vetkőztetni a babát. Volt 1 bodynk, ami jó volt azt rá is adtuk. Kérdezte a csecsemős a fürdetésnél, hogy azt adja rá? Mondtam, hogy igen. Szóval, ha nektek jó lesz a ruha vihetsz és rá is adhatod, ha nem akkor is adnak. a mi szobánkban mindenkin kórházi kis ruha volt. Ja és én vittem plusz kis plédet és sapkát. A folyosó nagyon huzatos. Kérdezz nyugodtan, ha bármi kérdésed lenne még.

2012. aug. 19. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!