Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szólnátok egy ilyen...

Mit szólnátok egy ilyen beszóláshoz?

Figyelt kérdés

a pelenkát te kapod. A gyereknek úgyis mindegy mibe szarik!

Főleg úgy, hogy sejthetően az anyós osztja az ész a párotokon keresztül.

2013. máj. 29. 23:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom, ki mondta, kinek, de ez egy bunkó és szemét beszólás! Elküldeném a francba, ha valaki ilyet mondana nekem, pláne, ha a gyerekemről beszélne így!
2013. máj. 29. 23:25
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
Hát ha tuti anyós keze van a dologban én kb ennyit válaszoltam volna: ba@dmegabu@osk@rvaany@dat.pont mondat vége. Ezzel lezártnak tekintenèm az ügyet.
2013. máj. 29. 23:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Király elsőre fennakadtam a trágárságszürön :((((
2013. máj. 29. 23:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem értem a problémát.
2013. máj. 29. 23:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Én sem értem mi a gond
2013. máj. 29. 23:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Én értem. Ámde a gyereknek pont a legkevésbé sem mindegy. Járjon akkor ő is a kerti pottyantósba, fürdőszobát meg felejtse el. Hisz ilyen alapon neki is mindegy, hova...
2013. máj. 30. 07:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Én sem értem a problémát.
2013. máj. 30. 07:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem értem, mi a gond. A mi családunkban is van ilyen, mégse sértődik meg rá senki, h jajmilyenbunkó. A 87 éves nagymamám egyébként. Ami a szívén, az a száján, nem csócsálja percekig a gondolatait, hanem úgy mondja ki, ahogy a fejében megszületett. Nyersen, néáha sértően. De nem haragszunk érte,, mert tudjuk, h ő nem bántani akar ezzel. Meg akkor kb. percenként megsértődhetne valaki rá. túl kell lendülni rajta, nem rágódni. Szerintem az, aki ezt mondta, már el is felejtette az egészet, te meg itt rugózól rajta még mindig:D
2013. máj. 30. 08:07
 9/11 A kérdező kommentje:
Az őszinteség és a bunkóság között nagy a szakadék.
2013. máj. 30. 09:48
 10/11 anonim ***** válasza:
26%
Valnek, es az anyos valas utan sem lathatna a gyerekemet, akirol igy beszelt. Pont.
2013. máj. 30. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!