VIDEO! Mit szóltok hozzá? Ilyen hogy történhet meg?
2013. máj. 29. 16:41
11/17 anonim válasza:
én vagyok aranyos?
de most komolyan.pontozzatok le a sárga földig.
de most egy terhes vidám anyuka belenéz ebbe a semmit se sejtő videóba,és mit lát? egy morbid vészhelyzetet..
tényleg odaírhattad volna hogy felkavaró videó..
bocsi,de engem is megrendített.
12/17 anonim válasza:
Pontozzatok le, nem érdekel!!! Te H*lye vagy kérdező...boldog 23 hetes kismama vagyok, es nagyon nem vagyok erre kíváncsi. Egyetértek az utolsóval!!!!! Jelentem is ezt a kérdést!!!! Bolond!
13/17 anonim válasza:
A "Hogy élhette túl a pici?" kérdésből nem tudtatok rájönni, hogy felkavaró ?!?!
15/17 anonim válasza:
Odaírhatta volna, de!
Mit szóltok hozzá? Ilyen hogy történhet meg?
Hogy élhette túl a pici?
Ebből mégis mi másra lehet gondolni, mint valami megrázóra??? Ott van, hogy hogy élte egyáltalán túl? Mit gondoltok a labdázást vagy mit? Én meg se nyitottam, mert tudtam, hogy teljesen egyértelmű a kérdés alapján, hogy milyen videó.
16/17 A kérdező kommentje:
Vannak itt érdekes emberek:/
2013. máj. 30. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!