Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek csak fia, vagy lánya...

Akinek csak fia, vagy lánya van, vágytok ellenkező nemű gyerekre?

Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 11:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy kisfiam van.Ha lesz második szeretném ha öcsike lenne.:) De lánynak is nagyon örülnénk.
2013. máj. 28. 11:34
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
2 fiam van, szeretnénk még egy babát és igen szeretném ha kislány lenne, de az sem baj ha fiú! :))
2013. máj. 28. 11:34
 13/23 anonim ***** válasza:
71%

Nekünk kislányunk lesz, kislányt is szerettünk volna, azonban szeretnénk, hogy majd legyen egy kisfiú is. (Ha nem lesz, csak leányzó, akkor sem fogunk bánkódni.)

Egyébként azt vettem észre, hogy a családban és ismeretségi körben, a fiús szülők vágytak/vágynak egy kislányra, de a lányosok nem terveztek/terveznek kistesót, vagy örülnének, ha a második is kislány lenne. Csak egy kis észrevétel. :)

2013. máj. 28. 12:16
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, nekem van mindkettő most már. De a lányom az első és semmiképp nem akartam fiút, teljesen ki voltam borulva tőle, amikor biztos lett. Mindig úgy képzeltem, hogy csakis lányaim lesznek. Most már visszagondolva nagyon hülyének érzem magam, hogy nem akartam más nemű gyereket.:) Mivel átéltem az érzést, tudom mit éreznek a válaszolók, de már másképp gondolkozom. Mi is változunk.
2013. máj. 28. 12:41
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
1 fiam van és szeretnék lányt,de majd később,részben azért is,mert őket millióféleképpen lehet öltöztetni.
2013. máj. 28. 12:58
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Legnagyobb gyerekem fiú, született kishuga. szerettünk volna mégegy babát, kimondottan kislányt, fiú lett- de nagyon cuki, de azért megfordul a fejembe, hogy milyen lenne a helyzet, ha kislánynak születik.
2013. máj. 28. 13:21
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

2 fiam született, mindig kislányra vágytunk (Persze Őket 100 lányra sem cserélnknk el!).

Most 17 hetes vagyok, már 14 hetesen 100%-ra mondták, hogy kislányunk lesz. Nagyon örülünk neki, de még azóta is furcsa belegondolni, milyen lesz az élet babákkal és hajcsatokkal, még idegen nézni a rózsaszín babaruhákat.

2013. máj. 28. 15:39
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Két fiam van. Nagyon szeretem őket. Vágytunk lányra, de a család akart volna jobban lányt, mert apósomnak 8 fiú unokája van, lány egy sem.

Szeretnénk harmadikat, nem is tudom, minek örülnék jobban. Már megszoktam, hogy fiús anyuka vagyok, furcsa lenne rózsaszínben látni a babánkat :)

2013. máj. 28. 19:37
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy kislányom van és csakis kislányt szeretnénk mégegyszer. Nem tudnék mit kezdeni egy fiúval, azt hiszem. Kövezzetek meg, de így van.
2013. máj. 29. 09:48
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
19! Én is így éreztem, aztán megtudtam, hogy fiú lesz, és hónapokig szoktam a gondolatot, de hiába, nem tudtam elképzelni sem. Aztán megszületett a fiam, és teljes a szerelem, ugyanúgy szeretem, mint a lányomat. Bár először furcsa volt, hogy milyen legyen a szobája, a ruhák, játékok. Sose gondoltam volna, hogy szerszámokkal is tudok játszani...:)
2013. máj. 29. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!