Anyukák, akiknek csak ugyanolyan nemű gyermekeitek vannak, vágytok ellenkező neműre? És a párotok?
Azt hiszem, igaza van a második hozzászólónak.
Nekem még nincs gyerekem, de sokszor eszembe jut, hogy jaj, de jó lenne majd egy kislány. Aztán hirtelen az jut eszembe, inkább mindegy is, csak egészséges legyen és minden rendben legyen velünk.
Annyi szörnyűséget lehet hallani, inkább az egészség a fő.
Iker lányaim vannak, és ha úgy alakul, hogy lesz még gyerekem, akkor a szívem mélyén megint kislányt szeretnék.
Persze ez nem kívánságműsor, és ha fiam lesz, Őt is imádni fogom, de én inkább lányos anyuka vagyok.
Most varom a masodik fiunkat. Mar Ot is nagyon lanynak vartam de mikor megtudtam,hogy fiu...nem tudom leirni azt az oromet :) Egy percig se ereztem csalodottsagot.
Mi tervezunk meg legalabb 2 gyereket. Oszinten nagyon orulnek ha lanyok lennenek de majd meglatjuk mit kapunk Istentol. A lenyeg,hogy egezsegesek legyenek :)
Igen,majd szeretnénk egy kisfiút,de szerintünk ez nálunk soha nem lesz... Genetika.
Üdv: 3 lányos
Utcso. Èn 4. Gyerek vagyok és LÀNY
Minden lehetséges
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!