Van itt olyan akinek a gyerekei strandra, fürdőbe mennek osztálykirándulásra?
Figyelt kérdés
Fiamék 4.osztályok (10 évesek) fürdőbe mennek. 40 km-re a várostól, 7-kor indulnak, fél 9-re lesznek itthon 2.400 Ft-ba kerül.2013. máj. 25. 16:38
1/9 anonim válasza:
Ma már ez a harmadik ilyen kérdés, hogy kinek hová megy a gyereke, kirándulni. Volt óvodás, iskolás verzió, meg most ez. Nem unod még? Miért jó, ha megkérdezed ennyiszer? Kit érdekel, hogy a gyereked mikor indul, meg mikor lesz otthon, meg hogy mennyibe kerül!
2/9 A kérdező kommentje:
A mai nap csak ezt az egy kérdést tettem fel.
2013. máj. 25. 16:49
3/9 anonim válasza:
A kérdésed arra irányul, van-e itt olyan, akinek a gyerekei standra/fürdőbe mennek. Erre két válasz adható: igen, van/nem, nincs.
Kérdezem, ettől miért vagy előbbre?
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Nem értem miért vagytok ilyen rosszindulatúak.
Lehet hogy a kérdező szerint furcsa fürdőbe vinni ennyi idősöket kirándulni, mert személy szerint én ezt gondolom. Én nem örülnék neki, ha 10 évesemet fürdőbe vinnék. És este fél 9-re érnek haza?? Hát azt meg pláne nem komálnám, ha csak 40 km-re mennek
6/9 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Ezek mind a mai nap kérdései. Mi értelmük? Mind ugyanaz, mint ez a kérdés.
7/9 anonim válasza:
Biztos egy elkezdte, a többi meg arról kapott ihletet a kérdéshez...
8/9 anonim válasza:
Ja, valószínű, de minek ilyet megkérdezni? De most komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!