Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Monokiniznétek, ha a gyermeket...

Beu30 kérdése:

Monokiniznétek, ha a gyermeketekkel mentek nyáron strandra, vízpartra?

Figyelt kérdés
12 éves a lányom. Imádunk strandra, vízpartra járni nyáron. Eddig nem monokiniztem, ha a gyermekkel mentem (ha nem vele, akkor igen). Most, hogy már nagyobb, gondolkozom. Szerintetek helytelen lenne, ha levenném a felsőm, amikor velem van? Elsősorban olyan nők hozzászólását várom, akiknek hasonló korú gyermekük van.
2012. dec. 5. 19:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Igaz én akkor se tenném ha a gyerekem nincs ott.Az is igaz hogy nem is nézek ki úgy hogy előnyös lenne.
2012. dec. 5. 19:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még jóval kisebb a lányom, de ha nem baj írok.

Én amúgy sem monokiniznék, de attól még nem ítélem el, ha Te igen. Azt gondold át, hogy szeretnéd-e ha a lányod követné a példádat. Gondolom nektek akkor ez belefér az értékrendetekbe, tehát ha a lányod fogja levenni a felsőjét mondjuk 18 évesen az sem fog zavarni.

2012. dec. 5. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Mikor kislány voltam, mi voltunk nudista strandon. Engem nem zavart volna, bár anyám nem akart vetkőzni. Otthon viszont senki nem szégyenlős senki előtt.

Az utolsó jól mondja. Ha a lányod példát vesz majd rólad és esetleg ő is úgy dönt, h 16-18 évesen leveszi a meltartót és együtt monokinizik veled, esetleg nélküled. Ahoz mit szólnál?

Ha te leveszed, akkor leveszed. Más példát úgysem nagyon lát, tehát az lesz neki természetes.

Én pl. nagyon meglepődtem, amikor 18 éves koromban mondták az osztálytársnőim, h nemhogy az apjuk, de az anyjuk előtt sem vetkőznek, még meltartóra sem. Mi meg lazán bemegyünk fürdeni, ha apám monjuk épp borotválkozik.

2012. dec. 6. 07:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem.

Mikor még nászúton voltunk,ráadásul külföldön, 21 éves voltam,akkor igen.

Mióta gyerekeim vannak, azóta nem is jut eszembe.(4, 9 és 13 évesek)

2012. dec. 6. 10:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyik nap már volt hasonló kérdés. Akkor azt írtam, hogy sokan nem tudják különválasztani a meztelenséget a szextől. Aki külön tudja kezelni a két dolgot, annak ez semmi problémát nem jelent. Mármint a monokinizés. Ha szeretnéd, és a lányodat sem zavarja nyugodtan monokinizz! :)
2012. dec. 6. 10:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem 10 éves korom körül elég kínos volt, amikor anya monokinizett a tengerparton, mondtam neki, hogy öltözzön fel, mert senki más sincsen félmeztelenül (Kréta). Elég érdekes ezekre az élményekre visszagondolni, mert most már tudom, hogy kisebb koromban a tömegkutúra hatása alatt álltam, és ezért harsogtam a nőelnyomó takardelmagadhabeledögleszis szöveget, ma már nem szólnék senkinek, mivel tudom, hogy ez a női egyenjogúság egyik fontos szimbóluma, és bátor dolognak tartom, ha valaki így is ki meri fejezni a szabadságát. Én nem vagyok ilyen bátor, én ragaszkodom a felsőmhöz.

Szóval én azt mondanám, hogy beszéljetek erről, hogy nem egyszerű meztelenkedésről van szó, hanem arról, hogy milyen sokáig tartott kiharcolni, hogy igenis mindenki levehesse a bikini felsőjét, ha úgy tartja kedve.

2015. júl. 7. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.