Én már voltam a lányommal strandon tavaly is, most is (2 éves), de mire vonatkozik pontosan a kérdésed?
Arra hogy baj, ha valaki viszi? Vagy szégyen, ha valaki nem viszi?
Mert ezekre egyértelműen az a válasz, hogy nem.
2012. júl. 6. 15:32
2/5 A kérdező kommentje:
Ja, csak azért kérdem, mert mi a férjemmel magunktól az életben nem mennénk strandra, nem élvezzük, de most hogy megvan a kislányunk, nem tudom, nem fosztjuk-e meg valamitől... Mondjuk még vízben elég ingatagon jár, lehet az idei nyarat már kihagyjuk. Érdekel többek véleménye :)
2012. júl. 6. 15:37
3/5 anonim válasza:
Én is viszem. Mondjuk én világ életemben imádtam strandra járni, szóval ebből indulok ki.
Szerintem egy napot áldozz be a strandolás oltárán. Ha látod,hogy nagyon élvezi, akkor a te kedved is meg fog jönni a dologhoz, ha nem, akkor meg kicsit megnyugszik a lelked, hogy az esélyt megadtad.
2012. júl. 6. 15:45
4/5 anonim válasza:
Mi tavaly már vittük másfél évesen a lányunkat, barátainkkal mentünk, apa-anya és szinén másfél éves kislány. Nagyon tetszett a lányunknak, együtt pancsizott a sok velekorú gyerekkel, a csúszda is tetszett neki. aztán elmentünk 3-asban is, és bele sem akart menni a medencékbe. 2 óra hossza után hazajöttünk.
Szerintem vigyétek el, és majd meglátjátok, mennyire lesz érte oda. Ha élvezi, akkor hatalmas élmény lesz neki. Ha meg nem, akkor legfeljebb nem viszitek többet az idén, csak ha majd nagyobb lesz.
2012. júl. 6. 16:32
5/5 anonim válasza:
En nem mert az en kisfiam egy orokmozgo es a strandon meg altalban nagyon sokan vannak. O nem az a tipus aki eluldogel akkar 10 percet is az arnyekban. O inkabb szaldgal, ugrandozik es ide-oda megy, pakol... Igy a vegeredmegy az lenne, hogy csak atrohanna az emberek takarojan, nekiszaladna a napozoknak en vagy a ferjem meg rohangalhatnank utanna. A vizet szereti, tud is uszni baba kora ota (babauszasra jarunk) igy az eleg nekunk heti egyszer. Ott is addig elvan amig a vizbe bedobalja oket az tanito es amig uszkalhatnak a jatekok utan. De ahogy a medencebol kiviszem mar rohangal. Az oltozoben is alig birom feloltoztetni. En ezert nem viszem meg az iden sem. Tavaly votl 17 honapos akkor voltunk balcsin de ott is csak rohangalt. Uszkalt kicsit aztan rohangalt fel-ala. Iden 28 honapos de meg most is ugyan olyan mozgekony es igenyli a teret. Igy inkabb parkba viszem aztan ott rohangalhat meg szaladgalhat kedvere. Ha az a tipus lenne aki kicsit eljatszana velem az arnyekba akkor vinnem. Felre ne ertsetek nem azt akarom, hogy ott uljon orakig. De azert folyamatosan szaladgalni orak hosszat utanna ugy, hogy keresztulgazol mindenkinek a takarojon inkabb nem. :)) Ezert az iden a tengerparti nyaralast is kihagyjuk. Majd talan jovore.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!