A gyerekek szülinapját hogyan tartjátok meg a rokonságban? Ki van meghívva? Mindenki egyszerre? Vagy külön-külön apai és anyai családtagok? Hozzátok mennek vagy ti mentek és akkor köszöntik fel?
nálunk nincs unokatesó:(
nagyszülők(4) és nagynéni, nagybácsi
volt olyan, hogy pont az ajándékobontáskor mentek ki cigizni 3-an meg a nagybácsi alig várta, hogy lelécelhessen
:(
gondoltam arra,hogy nem tartok ilyen nagycsaládos összejövetelt, de kitaláltak hülyeségeket, hogy mért nem akarok..pld lusta vagyok főzni
tiszta para az egész
Ha ilyenek akkor ne tarts! Megmondod hogy csak a kis család ünnepel és kész. Nálunk a keresztanyámék ilyenek. Ők 1 éve nincsenek meghívva. Ennyi.
1. voltam.
nálunk após+anyós és az én anyukám van meghívva (meg ugye mi mint szülők ott vagyunk plusz a két gyerek. akik 3,5 és 2 évesek). A rokonságból még a nagynénémékkel szoktunk összejárni, de messze laknak, évente4-5x találkozunk velük kb.
Mást nem is hívnék, és más se minket. csak ezekkel a rokonokkal vagyunk ilyen viszonyban.
Hozzáteszem, anyukám szinte mindennapos vendég nálunk, anyósék is a városban laknak és heti 1 unokáznak, szóval a nagyszülőkkel szoros a viszony.
Ha nálunk van ünnep akkor ide jönnek. Ha nekik van ünnepük akkor mi megyünk. De volt olyan is, hogy pl beteg voltam, mondtam, hogy toljuk el egy héttel a banzájt, mert nincs erőm/kapacitásom készülni rá, vagy olyan is volt, hogy ők módosítottak a már lefixált időponton mert közbejött valami számukra fontos dolog. Nem volt ebből sértődés egyszer sem.
Ha lenne, akkor meg nem érdekelne :).... és eleve nem hívnék meg olyan rokont, akivel nem szívesen vagyunk együtt, aki nem is akar osztozni az örömünkben. Az jöjjön szülinapozni a gyerekkel, akinek fontos, hogy ott legyen és élvezi a velük töltött időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!