Ciki, ha így megyek a strandra?
szia hát szerintem nem ciki , igaz hogy a fogamzás gátlótól én is meg híztam és nem is strandoltam csak az árnyék -ban ültem.
Most 31 hkm vagyok és remélem sikerül leadnom hogy végre én is bikiniben mehessek , nekem is olyan volt mint ha mindenki engem bámulna.
sőt még a terhesség alatt is kérdezgetem ,h ugye kismamásan nézek ki nem ugy mint egy bálna.
165 vagyok, 82 kg, az idén már 5x voltam strandon a lányommal.
Te hozzám képest csini lehetsz!
Sosem érzem hogy megbámulnának, nem csak tökéletes testűek járnak oda!
Épp múlthéten voltunk, és ülök a gyerek medence szélénél, nézem ahogy a gyerekem játszik, erre jön egy anyuka, törölközőbe tekerve, leül mellém, de a törölközőt úgy rakja, hogy a hasán és a mellén fogja, hogy takarja.
Na ez szerintem a ciki, mert ha akarod ha nem akkor is észre veszed hogy takargatja a hasát, de ami érdekes, hogy nálam jóval soványabb volt, ahogy elnéztem csini volt, de mégis mint te, úgy érezte nagyon túlsúlyos lehet, ezért takargatnia kellett magát!
Vegyél egy szép fürdőruhát, vagy bikinit amiben csininek érzed magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!