Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor érdemes strandra menni?

Mikor érdemes strandra menni?

Figyelt kérdés
Kisfiam 1 éves, 1 óra körül szokott elaludni és kb másfél, 2 órát szokott aludni. Mikor menjünk vele strandra? Nem gondolom, hogy jót lehet aludni a fűben a nagy zajban. De mire felébred, eszik és elindulunk, akkor már 3 óra múlt, mire odaérünk 4 óra. Délelőtt pedig nagyon erős a napsütés. Én agyalom ezt túl?
2013. ápr. 30. 15:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi délelőtt mentünk, mindig, 10 körül. Igenis jót tudnak aludni a friss levegőn, nincs ott akkora zaj, nem légkalapáccsal zajolnak a fülébe.
2013. ápr. 30. 15:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Kislányunk 13 hónapos. Mi úgy tervezzük, hogy reggeli után elindulunk és maradunk ameddig bírja és jól érzi magát. Ő is ugyan így alszik, mint a ti kisfiatok napközben.:) Ha nem megy az elalvás és sír miatta akkor hazajövünk. Vettünk neki kis szélfogó strandsátrat meg egy hatalmas napernyőt.Fa alá telepedünk le és "megágyazok" neki a sátorban :) Vettem 50 faktoros naptejet így a megégés is kilőve (legalábbis remélem). :))
2013. ápr. 30. 15:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Mi is vettünk sátrat :) Na akkor megpróbáljuk. Legalább mi is pihenünk apával :)
2013. ápr. 30. 15:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Pedig jókat tudnak kint aludni :) Mi tavaly barátnőmmel jártunk. Nekem akkor 1 éves volt a fiam, neki 2. Szinte mindennap ott voltunk (amúgy társasházban élünk, úgyhogy kimenni nincs hova) Most is így tervezzük.

Utolsó ilyen nyaram, mert szeptemberben kezdi a bölcsit. brühühü :D

2013. ápr. 30. 15:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Hozzánk közel van a Velencei tó, nagyon sokszor mentünk le délután 3 felé, és este 8 ig ott voltunk ,zárásig.

:)

De simán alszanak a pléden, ha álmosak, gondolj bele, ha van nagyobb tesó nem lehet mindig az alváshoz igazodni. Nem kell ennyire komolyan venni ezt a déli alvást. Nekem 2 gyerekem van, próbálok mindkettőnek megfelelni, nézni mindkettőnek mi a jó.

Sokat csavargunk, a kicsi 2 éves lesz, alszik ha elálmosodik a babakocsiban is akár. :)

Tavaly is mentünk mindenfelé :)

2013. ápr. 30. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!