Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8,5 hós babával strandra ment...

8,5 hós babával strandra ment már vki? Érdemes, és lehet ilyen pici babával elmenni? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Mi az,amit mindenképp vinni kell?(Naptej,kajcsi,innivalón,peuson kívül)
2010. jún. 12. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenképpen vigyél beültetős úszógumit, mert legalábbis nálunk a gyerekmedence 30cm magas és a 20 hós lányomnak épp hogy kiért a feje ha leül benne, tehát beleültetni nem tudod a vízbe. Gondolom járni még nem tud. Bár én tavaly nyáron mikor ennyi idős volt még nem vittem a strandra (csak otthon a feljfújható medencébe), a fertőzésekhez is túl pici, meg tényleg nem sok értelme van még.
2010. jún. 12. 21:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Az úszóguminál nekünk jobban bevált a karúszó, bár ennyi idősen még inkább kézben pancsizott. Simán vihetsz egy ekkora babát, hiszen a babaúszást is már alig 3 hósan kezdeni szokták! Mi nem babaúsztunk, csak vittük strandolni, imádta! De törölközőből legalább 3-4-et vigyél csak neki, hiszen egyszerre rövid időt van vízben. Nekünk jó szolgálatot tett a köntös is, kapucnival. Akár milyen meleg van, a vízből kijőve egy kicsit fáznak. Jó pancsizást!
2010. jún. 12. 21:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem menjetek nyugodtan. A lányom nagyon élvezte már ennyi idősen is. Mondjuk mi 5 hós kora óta járunk babaúszásra is. Vigyetek magatokkal pár játékot és egy strandsátor is nagyon hasznos! Jó szórakozást!
2010. jún. 12. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!