8,5 hós babával strandra ment már vki? Érdemes, és lehet ilyen pici babával elmenni? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Mi az,amit mindenképp vinni kell?(Naptej,kajcsi,innivalón,peuson kívül)2010. jún. 12. 20:52
1/3 anonim válasza:
Mindenképpen vigyél beültetős úszógumit, mert legalábbis nálunk a gyerekmedence 30cm magas és a 20 hós lányomnak épp hogy kiért a feje ha leül benne, tehát beleültetni nem tudod a vízbe. Gondolom járni még nem tud. Bár én tavaly nyáron mikor ennyi idős volt még nem vittem a strandra (csak otthon a feljfújható medencébe), a fertőzésekhez is túl pici, meg tényleg nem sok értelme van még.
2/3 anonim válasza:
Az úszóguminál nekünk jobban bevált a karúszó, bár ennyi idősen még inkább kézben pancsizott. Simán vihetsz egy ekkora babát, hiszen a babaúszást is már alig 3 hósan kezdeni szokták! Mi nem babaúsztunk, csak vittük strandolni, imádta! De törölközőből legalább 3-4-et vigyél csak neki, hiszen egyszerre rövid időt van vízben. Nekünk jó szolgálatot tett a köntös is, kapucnival. Akár milyen meleg van, a vízből kijőve egy kicsit fáznak. Jó pancsizást!
3/3 anonim válasza:
Szerintem menjetek nyugodtan. A lányom nagyon élvezte már ennyi idősen is. Mondjuk mi 5 hós kora óta járunk babaúszásra is. Vigyetek magatokkal pár játékot és egy strandsátor is nagyon hasznos! Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!