Sírtatok már a gyereketek miatt?
az enyém 3 éves,a kicsi 6 hónapos.
még szerencse hogy a pici olyan jó baba,különben már megőrültem volna ,mert a lányom 2 gyerekkel is kitesz.
csak szeptembertől megy oviba,alapból jó gyerek ő nagyon aranyos,okos kislány,csak hát kéne neki gyerektársaság az meg nem nagyon van,és szegény nem tud magával sokszor mit kezdeni,pláne panelban.azért a játszótér sem olyan már.
..
egyébként a kérdésre válaszolva
azért nem sírok ha mondjuk kiborít egy pohár kakaót és tiszta maszatos lesz a konyhakő meg a terítő stb..
de attól már sírok ha látom hogy beteg,vagy fáj valami neki és ő is sír..
Igen, mert már annyira kimerültem és olyan tehetetlenség érzésem volt, hogy semmi mással nem tudtam levezetni a feszültséget, inkább jól kisírtam magam :)
Olyan bosszantó, hogy 1000x mondok el valamit türelmesen, de határozottan és semmi hatása. Megütni nem szeretném, ha elveszem tőle azt a valamit, akkor sokáig tartó hisztit csap és amikor amúgy is rossz passzban vagyok, nem látok más lehetőséget, mint a bőgés :)
Mondjuk már elég rég volt rá példa, de nem kizárt, hogy mostanában is elő fog fordulni, mert a 3,5 éves kicsi újabb dackorszakhoz ért és valami borzasztó, amit művel velünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!