Mennyi idősen kezdett el hintázni a gyereketek a babahinta helyett a rendes hintában (ami nem tartja a gyereket)?
kb 8 hónapos volt amikortól a játszó téri hintába ültettem
és bicikli ülésben is innentől hordom
ekkor már majdnem egy hónapja stabilan ült
Még nem volt 3.
Nem volt szabad hinta, most 3éves, de mindíg aggódok, mert ha megunja leugrik róla :(
Kedves Kérdező,
a kisfiam a sima laphintába (amin nincs körben keret, mint a babahintán) kb. 2,5 évesen ült bele először, ő kérte.
2-3 alkalom volt, amikor dolga végeztével gondolt egyet és kiugrott belőle (szerencsére elkaptam, illetve egyszer úgy csúszott ki, hogy a fenekére pottyant- ettől kicsit megijedt és pont ez kellett talán ahhoz, hogy megértse, amit előtte 100* magyaráztam, hogy "láncot fogni, megállítani a hintát vagy szólni, hogy kiszállni szeretnék és csak UTÁNA kicsusszanni vagy kérni, hogy vegyelek le".
Lábával úgy kezdte el hajtan kicsivel 3 éves kora előtt, hogy amikor láttam, hogy véletlenül felemelte a lábait és előre lendült éppen, akkor mondtam, hogy "felemeljük- vissza" és megtetszett neki.
A felszálláshoz kért még segítséget ekkor (mert egy kicsit magas és ugye nem lehet rá felmászni, mert mozog)- de természetesen ha ilyenen hintázott, mindig ott voltam mellette, nem hagytam magára- szóval csak bátran!
Szép napot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!