Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti szülnétek gyermeket olyan...

Ti szülnétek gyermeket olyan férfinak, aki napi szinten kockáztatja az életét a munkaköréből adódóan?

Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 11:23
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem undorító amúgy,hogy azon csámcsog mindenki,még ez az idióta Sebestyén Balázs is,hogy milyen önző volt a hegymászó..miért kellett volna feladni amit szeret?? nem is értem
2013. máj. 23. 12:49
 22/27 anonim ***** válasza:

kérdező, te nézel híradót mondjuk? :)

mert kb. évente 2x van olyan hír, hogy egy tűzoltó vagy rendőr meghal munka közben (jó nagy hírt csinálnak belőle), a közúti balesetek közül csak megemlítenek naponta 3-4 halálos kimenetelűt.

tehát ha ezt veszem alapul, inkább olyannak szüljön az ember lánya aki veszélyes munkakörben dolgozik mint olyannak aki sokat utazik a munkája miatt ;)

előző válaszoló, azért nincs igazad ebben, 2 pici gyereket otthon hagyni egy olyan hobbiért amiben nagyon nagy százalék az esélye annak, hogy nem tér haza... ezért ezt bárhogy is nézzük, önzőség. még ha egy huszonéves lett volna, na de ő már szépen benne volt a korban ahhoz, hogy felfogja, előbb fel kéne nevelni a gyerekeket ha már megcsinálta és utána hobbiból öngyilkosnak lenni :/

2013. máj. 23. 13:19
 23/27 anonim ***** válasza:
nem önzőség,az Ő élete,a felesége is úgy fogadta el,hogy Ő kockáztatja az életét,ennyi,szerencsétlen fickó meghalt és mégis mindennek elmondják
2013. máj. 23. 13:23
 24/27 anonim ***** válasza:
Igen, kettőt szültem a tűzoltó férjemnek. Mióta együtt vagyunk egyszer volt igazán veszélyes helyzetben. De leginkább vonulás közben vannak veszélyben, mert a sok figyelmetlen autós nem ad nekik elsőbbséget!
2013. máj. 23. 13:33
 25/27 anonim ***** válasza:
Most jutott még eszembe, hogy az, hogy nem hallotok tűzoltós halálesetről, nem azért van, mert nem olyan veszélyes a szakmájuk (jó egy közúti balesetnél vagy egyéb ajtóberúgásos káreseteknél nincs közvetlen veszély, de azért ne mondjátok nekem, hogy egy égő házba bemenni oltani, az semmi...). Szóval annyi a titka, hogy felkészültek, fegyelmezettek és nem egyedül mennek.
2013. máj. 23. 14:01
 26/27 anonim ***** válasza:
Igen,szülnék.Sajnos egy véletlen balesetben is meg lehet halni,nem csak akkor ha valaki napi szinten veszélyben van.
2013. máj. 23. 14:05
 27/27 anonim ***** válasza:
25 nek igaza van egy tüzolto soha nem megy egyedül be egy veszélyes helyre ,ugyan ugy rendör sem .
2013. máj. 24. 05:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!