Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti is úgy gondoljátok, hogy...

Ti is úgy gondoljátok, hogy aki gazdag, az vállaljon több gyereket? Miért?

Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 11:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem gondolom így.
2013. máj. 22. 11:58
 2/13 anonim ***** válasza:
nem
2013. máj. 22. 11:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gondolom így.

A pénz az édes kevés a gyerekvállaláshoz.

Ha nincs meg az összhang a felek között, ha nincs meg a szeretet, a tisztelet egymás iránt, ha rossz a szülők kapcsolata, ha nincs türelem, ha nincs elég szeretet, elég kitartás a szülőkben, akkor lehet akármennyire gazdag az a család, nem túl jó ötlet több gyereket vállalni.

2013. máj. 22. 12:00
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, senkiről nem jelentem ki hogy hány gyereket KÉNE vállalnia. A gyerekvállaláshoz valóban kellenek az anyagiak de csak a gazdagság roppant kevés hozzá (meg mi számít gazdagnak?).-
2013. máj. 22. 12:05
 5/13 anonim ***** válasza:

Én sem gondolom így. Ki gondolja egyáltalán ezt?

Mindenki annyi gyereket vállaljon, amennyiről úgy érzi, bírni fogja, és előreláthatóan tisztességel fel tudja nevelni.

Annak, hogy valaki szül egy rakat gyereket, majd bébiszitterek nevelik őket, én nem látom értelmét (sőt, károsabbnak látom, mintha nem szülne, mert a gyerekei nagy valószínűséggel ezt a mintát viszik tovább).

2013. máj. 22. 12:05
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem ,egyátalán nem ,hiába gazdag valaki ha nem szereti a gyerekét ,anak nem valo gyerek ,vagy nm tudja nevelni ,nincs kedve .
2013. máj. 22. 12:09
 7/13 anonim ***** válasza:
Mindenki annyi gyereket vállaljon amennyit akar, tud nevelni szeretetben, anyagiakban, anélkül hogy kikészülne idegileg, és amennyivel tud törődni
2013. máj. 22. 12:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ha gazdag ha szegény akkor is annyi gyereket vállal amennyit szeretne! Igaz gyakran megondolhatnák a szegények,hogy hogyan fog az a gyerek felnevelkedni! Én sajna tudom mi az,hogy nincs de 4-en vagyunk testvérek és soha nem éreztem semminek hiányát tehát valószínűleg nevelés kérdése is! De én is biztos több gyereket vállalnék ha lenne mire!
2013. máj. 22. 12:38
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem. Miért vállalna több gyereket, ha nem szeretne? Lehet utálja őket, vagy idegesítik, kinek jó az? Annyinak legyen jó szülője, amennyivel elbír érzelmileg is.
2013. máj. 22. 12:43
 10/13 anonim válasza:
Szerintem ez csak ugy lenne igaz, hogy aki nagyon szegeny, vagy nehezen elnek meg, az NE vallajon SOK gyereket.
2013. máj. 22. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!