Ti is úgy gondoljátok, hogy nagy hiba most gyereket vállalni?
A lányunk 3,5 éves én 15 hetes vagyok a kistesóval. Akinek elmondtuk a hírt, leginkább értetlenkedtek. Mert nem jó ez a korkülönbség, mi lesz a munkámmal, az anyagiakkal, hogy fogok visszarázódni újra a babázásba, a lányunkat ez mennyire meg fogja viselni, a házasságunknak sem tesz jót egy újabb megterhelő időszak stb.
Mi nagyon boldogok vagyunk, nem érzem úgy hogy hibát követnénk el. A lányommal is élveztem az otthon töltött időt, remélem most is így lesz, én erre készülök :-)
A férjem nagyon jól keres, én megint max gyed-et fogok kapni, hitelünk van de kevés és forint alapú.
Ti mit gondoltok? Mire kéne várnunk? Vagy ha valaki nem szül 3 év alatti korkülönbésggel, már ne is vállaljon második gyereket?
:)
ne foglalkozz velük...nem is értem miért kell ilyen szinten beleszólni mások életébe!!
Ne torodj veluk.
Lanyom 2 eves, 9 honapos. En most 11 hetes vagyok. Most szeretnenk hazat vasarolni, mar ki is neztunk egyet, az alkudozast elkezdtuk. Egy fel eve kezdtem az uj munkahelyemen, mar van szerzodesem, 5 oraban dolgozom. Kulfoldon lakunk, nyaron hazamegyunk, akkor leszek 22 hetes, autoval megyunk, 2 hetre, meg csak most akarunk osszehazasodni (majd otthon) plusz meg majus vegen most kirandulni megyunk 3-asban. Senkinek nem mondtunk el szinte semmit, mert rogton jonne a szoveg. Hogy kockaztatunk, mert babat vallalunk, mikozben hazat veszunk, hogy hazvasarlas mellett olyan felelotlenek vagyunk, hogy meg szorjuk a penzt kirandulasra, s meg hazassagra is szorjuk a penzt, meg azert se akarom elmondani a babat, mert akkor rogton jonnenek azzal, hogy autoval terhesen nem kene 28 orat utazni...azt meg plane nem mondom el, hogy ha jol leszek, akkor meg vezetni is fogok. Szerencsem van, hogy nem kell elmondanom semmit otthon, mert jonnenek a szovegukkel mindnyajan... eleg, ha akkor meg tudjak, mikor hazamegyunk. A hazassagrol sajnos tudniuk kell, mert ra kell erniuk:D A hazrol is tudnak mar, a gyerekrol meg nem, kirandulasrol is paran tudnak. Hazassagrol meg csak apukam tud, meg hugom, mert apunal tartjuk az osszejovetelt, hugom lesz a tanu. Gyerekrol majd csak anyos tud majd (szabadsagkivetele miatt) A tobbieknek mind sokk lesz:D
Húúúúú, de buta emberek vannak, hogy mindenbe belekötnek. Nem kell velük foglalkozni.
Engem meg azért piszkálnak, mert gyesről megyek szülni, miért nem csináltuk okosan. Kislányom most 2,5 éves, már lejárt a gyedem, szülés után én nagyon minimális gyedre számíthatok. Mindenki okoskodik nekem, hogy hogy kellett volna csinálni. De így alakult, és nem bánom, csak egészségesen megszülessen a baba.
Nálatok anyagilag is jól alakulnak így a dolgok, meg egy kicsit dolgozhattál is, miért baj ez másoknak...
Ne törődj velük, boldog babavárást!
Köszönöm a válaszokat!
Amikor a lányunkkal voltam terhes, mindenki boldog volt, gratuláltak. Most meg.... mintha valami rossz történne. Nagyon rosszul esik :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!