Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kell egyből támani,...

Miért kell egyből támani, ráadásul ha az embernek igaza van?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..

A kérdésben szereplő gyerek tényleg kövér,az anyuka mégis bunkó mód mindenkit leolt,aki a szemébe mondja az igazságot?

Te is ennyire elfogult lennél a gyereked miatt?

Normális ez?!

#tulsúlyos gyerek
2013. máj. 21. 21:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ma 22:26

ráadásul úgy emlékszem,azt írta h már csak 51kg

2013. máj. 21. 22:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A kritika akkor hasznos, ha építő jellegű. Az a korai kamaszkorba lépő kislány nem fogja jobban érezni magát, ha ledagadtozza a nagyija. Ezzel nem fogja ösztönözni a fogyásra, inkább frusztrációt okoz neki, és később komolyabb gondok lehetnek. Sok étkezési zavarostól hallottam, hogy így kezdődött nála...

Az anyuka tesz érte, hogy a kislány fogyjon, egészségesebben táplálkoztatja, ösztönzi, hogy valamit mozogjon, most épp, ha jól emlékszem, a tánccal próbálkoznak. Egy gyereknél ennyi elég!

2013. máj. 21. 22:31
 13/16 anonim ***** válasza:
91%
Amíg személyesen nem éled át milyen az, amikor a családod piszkál, hogy kövér vagy, addig elég nagy balgaságnak tartom, hogy véleményt alkossál. Velem ugyanis pontosan ez történt, most 20 évesen 10 kilóval vagyok kevesebb, mint valójában kéne, persze most már sovány vagyok hízzak egy kicsit, de elérték azt, hogy képtelen vagyok rá. Testképzavaros vagyok, ami annyiban látszik meg, hogy soványságom ellenére is képtelen vagyok akár egy rövid nadrágot is felhúzni (bocsánat: tavaly nyáron sikerült 2x is, úgyhogy lehet már gyógyuló félben vagyok) és már most rettegek a nagy melegektől, mert mindenképpen muszáj lesz lengébb öltözetben flangálnom. Fürdőruhát évek óta nem vettem, nem is hordtam, ebből kifolyólag se strandra se semmilyen ilyen helyre nem járok. Elküldtek pszichológushoz, de oda meg nem jártam el, mert én úgy hiszem, hogy nem egy vad idegen embernek kéne ezen bármit is csinálnia, hanem a családomnak kéne rájönnie, hogy mit csináltak. Mellékesen jegyzem csak meg, hogy kövér sosem voltam, igaz vékony sem, de mindig a normál tartományban voltam és annak is a közepe táján, tehát sosem súroltam semmilyen határt. Most a normál alatt vagyok nem is kicsivel. Egyébként mindkét szülőm túlsúlyos. A kérdezőnek maximálisan igaza volt tehát abban, hogy amit az anyósa tesz az felháborító, ezek után kétszer is meggondolnám hova viszem a gyerekem. Ha kövér is, akkor sem így kell elintézni, hanem beíratni sportra, leredukálni az édességet. De az nem megoldás, hogy nyilvánosság előtt megszégyenítik a lányt.
2013. máj. 22. 09:05
 14/16 anonim ***** válasza:
85%
Próbáld meg elsajátítani az értelmező olvasás képességét Kérdező. Ha sikerült, akkor kezdj el másokat kibeszélni.
2013. máj. 22. 10:55
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
A nagyinál a szeretet mértéke a külsőtöl függ.Igazi retkes mocskos büdös paraszt.Az ilyet addig rugdosnám,ameddig mozog.Tuti nem való a vén dögnek gyerek.Te meg kérdező full idióta vagy!Ehhez nem fűzök semmit inkább!
2013. máj. 22. 14:13
 16/16 anonim ***** válasza:

156 cm vagyok,51 kg és mindenki azért könyörög,hogy hízzak végre!!! Csak a hasamon maradt a bőr szülés utánról!! Kérdezem én (amikor a kérdésed olvastam és átléptem az omonózus kérdésre) hogy -és idézlek: Normális ez?!

Vajon normális dolog,hogy leoltogatsz mást,mert védi a gyermekét? és persze joggal! és még neked áll feljebb??

Ez nem elfogultság az Anyuka részéről! Egy szülő tisztában van azzal,hogy hogy néz ki a gyermeke! De mint ahogy előttem írták,nem egészséges dolog kritizálni! Segíteni kell abban,hogy normális énkép alakuljon ki a gyerekben,ne legyen később evészavaros- a hozzád,illetve a linket kérdést feltevő anyuka anyósához hasonló emberek miatt sok a bulimiás és anorexiás és persze az elhízott. De valószínű te "tökéletes" vagy,biztos a gyereked is tökéletes és a világ is rózsaszín...

2013. máj. 22. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!