Miért kell egyből támani, ráadásul ha az embernek igaza van?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..
A kérdésben szereplő gyerek tényleg kövér,az anyuka mégis bunkó mód mindenkit leolt,aki a szemébe mondja az igazságot?
Te is ennyire elfogult lennél a gyereked miatt?
Normális ez?!
ma 22:26
ráadásul úgy emlékszem,azt írta h már csak 51kg
A kritika akkor hasznos, ha építő jellegű. Az a korai kamaszkorba lépő kislány nem fogja jobban érezni magát, ha ledagadtozza a nagyija. Ezzel nem fogja ösztönözni a fogyásra, inkább frusztrációt okoz neki, és később komolyabb gondok lehetnek. Sok étkezési zavarostól hallottam, hogy így kezdődött nála...
Az anyuka tesz érte, hogy a kislány fogyjon, egészségesebben táplálkoztatja, ösztönzi, hogy valamit mozogjon, most épp, ha jól emlékszem, a tánccal próbálkoznak. Egy gyereknél ennyi elég!
156 cm vagyok,51 kg és mindenki azért könyörög,hogy hízzak végre!!! Csak a hasamon maradt a bőr szülés utánról!! Kérdezem én (amikor a kérdésed olvastam és átléptem az omonózus kérdésre) hogy -és idézlek: Normális ez?!
Vajon normális dolog,hogy leoltogatsz mást,mert védi a gyermekét? és persze joggal! és még neked áll feljebb??
Ez nem elfogultság az Anyuka részéről! Egy szülő tisztában van azzal,hogy hogy néz ki a gyermeke! De mint ahogy előttem írták,nem egészséges dolog kritizálni! Segíteni kell abban,hogy normális énkép alakuljon ki a gyerekben,ne legyen később evészavaros- a hozzád,illetve a linket kérdést feltevő anyuka anyósához hasonló emberek miatt sok a bulimiás és anorexiás és persze az elhízott. De valószínű te "tökéletes" vagy,biztos a gyereked is tökéletes és a világ is rózsaszín...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!