SOS! Hirtelen felindulásból írtam egy rövid üzenetet facebookon egy embernek, aki bár megérdemli, mégis megbántam, ráadásul anyum is meg akarja nézni! Mit csináljak?
Ez van. Az életben lesz még pár parás pillanatod, jobb ha idejében megtanulod, hol a határ, mielőtt az orrodra vágják az ajtót!
Jó kis lecke lesz!
Én nem is írtam semmi sértőt, inkább ő tanulhatná meg, hogy hol a határ, például nem kérünk a saját barátnőnktől pénz k.urvákra, úgy, hogy azt hazudjuk, a számlákra kell, és mondjuk vissza is adjuk valamikor (1 é elteletével sem adta vissza)adjuk azt a 100000 ft-ot...szerintem inkább neki kellene megtanulni hol a határ!
(én nem sértőt írtam, meg nem is írtam csúnyán, inkább hülyeséget)
Ja ez lemaradt: Megpróbáljuk elviselni a szakítást (főleg, hogy ő csalta meg, aztán a másik rájött) és nem pedig belökjük a "barátnőnket a szobába és megrugdossuk, úgy hogy eltörjön a bordája, ráadásul a gyereke szeme láttára!!!"
Tisztán látszik az üziből, hogy neki szántam, de már nem is bánom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!