Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na ez mégis mi? ( kérdés túl rövid )
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány. Eddig nagyon bejött, de beszéltem barátnőjével, és ő elmondta , hogy én is bejövök neki, de akkor hupsz elszállt ez az érzés.2011. okt. 3. 00:17
1/11 kicker válasza:
Ismerős érzés,van amikor csupán nekem is addig tart az érdeklődésem utána míg össze nem jöttünk vagy ki nem derült hogy bejövök neki.Mondom,nem minden esetben,de néha előfordul,olyan mint egy gladiátor viadal néha az eredmény érzete kell.
2/11 anonim válasza:
Úgy érzed h megszerezted és mivel egy primitív ösztönlény vagy akit csak a vadászösztön hajt, máris új préda kell neked. :)
3/11 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok, nincsen nekem vadászösztönöm még :D
2011. okt. 3. 00:24
4/11 anonim válasza:
Velem is volt ilyen.Mondjuk én Face-en láttam egy csajt, kívánatos gyönyörű bombasztikus.ÉS mondom ohh de meg b.sznám Istenem meg de kinyalnám de biztos semmi esélyem nála.Kiköpött Alexandra Stan volt és akkor ismerkedtünk Face-en...3 nap múlva dugni akart,nekem meg olyan érzés volt mintha már meg is lett volna. Tőlem 430km re lakott...Legalább így nem kellett azon aggódnom hogy hogyan megyek el olyan messzire =)
6/11 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=BpKoUi5qWno itt van Alexandra Stan
7/11 anonim válasza:
Jah h ez is valami tizenkettő-egytucat román énekes? :D Nem tudtam. Ki nőttem már az ilyenekből. Nálam most ez szól:
http://www.youtube.com/watch?v=euruGbuaXh8
;) 22F
8/11 anonim válasza:
Menj a faszhomba utolsó, itt a nő a lényeg! nem a zene! biztos meleg vagy
9/11 anonim válasza:
Néztem, semmi extra... A zene viszont f.o.s. ;)
10/11 A kérdező kommentje:
én meg k.rvára leszarom a zenét meg a nőt is :D
2011. okt. 3. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!