Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit csináljak? (Kérdés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? (Kérdés rövid, a magyarázat hosszabb)

Figyelt kérdés

Egy nálamnál pár évvel idősebb fiúba "első látásra" beleszerettem. Látszólag én is bejöttem neki. Találkozgattunk is, egyszer-kétszer. És a távolság miatt maradt az elektronikus kapcsolattartás (főként). Így három heti, vagy kétheti rendszerességgel látom őt. Az utolsó elválás alkalmával, nem törődve azzal, hogy körülbelül még semmit sem tudunk egymásról, elcsattant egy csók. Én innen számítanám magának a "kapcsolatunknak" a kezdetét. Eddig szép is lenne minden, de 3 hete nem láttam és:

Olyan kétes ez a helyzet... Hogy most szeret, nem szeret? Ő természeténél fogva póker arcot vág:D Vagy várjak míg megszeret?:D Mert nem ilyen kontextusban, de hasonló téma már feljött, és erre a frappáns válasza, a "vele nem lesz baj" volt. Szóval. A lényeg: a héten találkozunk. Most akkor már úgy kezeljem, mintha együtt lennénk? Illetve biztos vagyok abban, hogy ismét előjön az, hogy csak azt csináljuk, amit én tolerálok, és én kezdeményezek, mert ő az idősebb. De milyen az már, hogy ahogy meglátom, a nyakába ugrok-.-" Vagy egyből már megcsókolom. Ami kicsit furcsa, mert ő a fiú. De ragaszkodik hozzá, hogy én legyek az, aki kezd valamit.

2011. aug. 10. 14:58
 1/9 A kérdező kommentje:
És elfelejtettem.. 17L.. és 20 F.
2011. aug. 10. 14:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem kezd inkább csak öleléssel és ha teccel neki akkor úgyis meg fog csókolni :) meg esetleg még mondd meg neki, hogy ő nagyon fontos neked :) énis bevallottam annak aki teccet h szeretem és sikerrel jártam :) manapság már nem tudnak csajozni a fiúk...
2011. aug. 10. 15:03
 3/9 A kérdező kommentje:
De tudom, hogy tetszem neki. Valószínűleg okkal van az, hogy már nem másodszorra találkozunk:) Csak annyira nem értem... rejtélyesek ez a fiúk:)
2011. aug. 10. 15:05
 4/9 A kérdező kommentje:
*ek
2011. aug. 10. 15:06
 5/9 anonim ***** válasza:
csak nyuszik :D ezek szerint neked kell kezdeményezned ha azt akarod hogy legyen belőle vmi... lehet hogy örülne is neki ha a nyakábaugranál, mert biztos hiányoztál neki :D
2011. aug. 10. 15:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha tetszel neki, még nem biztos, hogy elég egy kapcsolathoz, de jó kiindulópont. Pont ezért ne csókold meg rögtön, amint találkoztok, de azért mondd meg neki, hogy milyen jó volt a múltkor, stb. Ha tényleg szeretné folytatni a dolgot, majd ő kezdeményez.
2011. aug. 10. 15:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Elhangzott már egy olyan dolog is, hogy én kellek neki. És hogy mennyire örül, hogy vagyok stb stb.. De akkor meg mire vár? xD ezt nem értem.. bár az a csók is úgy kerekedett a múltkor, hogy gondoltam adok neki egy puszit, vagy valami.. és ő provokálta ki, és húzott magához:)vagyis nem engedett el.. lényegtelen... Szóval.... most komolyan nem tudom mi van. Szerinte hihetetlen vagyok, mert beképzelek minden negatívat.. de ezt nem lehet beképzelni.. Amíg nem mondja, hogy szeret, addig nem hagyom... De még mindig nem vagyok benne biztos, hogy mit csináljak legközelebb. Mert itt én vagyok az irányító. Ciki*-*
2011. aug. 10. 15:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Ezek szerint tényleg kellesz neki. Emiatt legyél határozott, de ne támadd le, hidd el, ha tetszel neki, azt ki is fogja mutatni.

De azt ne várd, hogy ennyi idő után, és így, hogy ilyen ritkán találkoztok, azt mondja, hogy szeret. Ez egy nagyon nagy szó, nagy felelősséggel jár, és kell idő ahhoz, hogy az ember őszintén ki tudja mondani.

Ha úgy érzed, hogy te vagy az irányító fél, sz még nem ciki. De akkor bátorítsd, hogy érezhesse, hogy ő is kezdeményez, és ne azt higgye, hogy "felszedték".

Hajrá!

2011. aug. 10. 15:36
 9/9 A kérdező kommentje:

*15:36!!!!

Köszönöm. Talán most kezdek rájönni, hogy mi is a helyzet:) De akkor csak simán öleljem meg.. és éreztessem azt, hogy mennyire hiányzott? És reménykedjek?:D

2011. aug. 10. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!