Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Később megváltozik? Kérdés rövid magyarázat hosszabb
Előző: Belső véleménye??? WTF? :D
Először külsőről ítél mindenki, mondjuk mész plázában (bocs, mindenki magából indul ki... -.-" :DD) és látsz egy 120kg-s pattanásos, igénytelen fiút, hiába jófej ha igénytelen (bocsi a kifejezésért) láma... :))
Nem 20 felett, 17-18 kb.
14/F
Jáááj, hogy hívnak? :D Privibe küld el a neved...
(Nem csajozás, semmi ilyesmi... :D)
Elsőre persze, hogy külsőről ítélsz. :))
Nincs ráírva a homlokára, hogy jó fej. :))
Előző: Alma eset. Kívül szép piros, de belül barna és rohadt.--> Szép nők, de "tuskók" Aranyközépút, sok sikert hozzá! :)
:/ Gonosz dolog ez, de a jó nőkért küzdeni kell. :)
Írták, hogy egy 120kg-os nem túl szép illető láma.
Bocs töki, de Te nála is nagyobb láma lehetsz ilyen gondolkodással...attól, hogy nem olyan mint a legtöbb fiú, lehet, sőt biztos, hogy jó pár embernek(csajnak) tetszik....
Már csak azért is, mert egyféle biztonság érzetet ad a másik embernek, ha egy akkora szekrény megy vele...mint inkább egy csontkollekció...
Amúgy nyilvánosság előtt azért ne így próbáld elmondani a dolgokat, mert lehet valaki nekiszalad az arcodnak, ha olyan agresszív féle.
Mellesleg én is ilyen kategóriába tartozom, mármint..2 méter vagyok kb 120 kg körül, meg nem olyan szép...valakinek biztos bejön, csak én nem tudok róla, de most mind1...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!