Nektek furcsa, ha így vállal valaki gyereket? Mit
gondoltok róla?
Figyelt kérdés
Megszületik a gyerek, anyuka 1,5 éves korában visszamegy dolgozni, apa van vele otthon. 1,5 évvel később hagyják abba a védekezést, a gyerekek között 4 év van. A nő dolgozik terhesség alatt is.
Nem furcsa, hogy anyuka visszamegy dolgozni? Hogy ekkor a korkülönbség a gyerekek között?
Mit szól ehhez vajon a munkáltató?
2013. máj. 21. 11:33
1/9 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen jó,tuti nem szülnék kisebb korkülönbséggel,mint 3-3,5-4 év.Miért ne dolgozna? Nem mindenkinek az az álma,hogy 3 évig otthon ücsörög én is dolgozom azóta,fiunk bölcsis,és mindenkinek jó,fiam imádja bölcsit,én meg a munkát,mi sem szeretnénk még gyereket 2-3 évig és 2 éves a fiunk.
2013. máj. 21. 11:35
2/9 anonim válasza:
Jol csinálja.m
2013. máj. 21. 11:37
3/9 anonim válasza:
Szerintem teljeen rendben van. Miért ne maradhatna otthon az édesapa? Szülő ő is. Ha a férj és a feleség egyetértenek ebben, nincs gond.
2013. máj. 21. 11:39
4/9 anonim válasza:
Anyukám majd megőrült az otthonlétben. Vannak, akik vágynak a munkára míg a következő baba meg nem születik. A korkülönbség szerintem nem sok. Vannak ismerőseim 4 év korkülönbséggel és kicsiként talán nehezebb, de ahogy idősödnek egyre jobban egymáshoz érnek.
2013. máj. 21. 11:55
5/9 anonim válasza:
Én ugyanígy csináltam. 1,5 évig voltam itthon a gyerekekkel, 4 illetve éves korukban jött a következő tesó. Kicsit a korom miatt volt necces, 28 voltam mikor az elsőt szültem, 37 mikor a harmadikat. De kisebb korkülönbséget nem tudtam volna elképzelni.
A munkáltatómnak nem volt vele gondja, mert a férjem :)
2013. máj. 21. 12:11
6/9 anonim válasza:
5ös vagyok. Nálunk nem az apuka maradt otthon utána, hanem bölcsibe mentek.
2013. máj. 21. 12:12
7/9 anonim válasza:
Jav: 4 illetve 5 éves korukban. Szóval nálunk ennyi a korkülönbség. A nagy 9 volt mikor a legkisebb született, nagyon jó tesók.
2013. máj. 21. 12:13
8/9 anonim válasza:
Nekem csak 3 év lesz az ikrek és a kicsi között, mégis dolgozom most is. A munkáltató mit szól? Ez nagyon egyedi "probléma" lehet, mert én pl. kozmetikusként (pedig alkalmazott vagyok, nem vállalkozó) a magam ura vagyok. Annyit dolgozom, amennyit akarok és tudok, a munkáltatómnak csak le kell adnom minden hónapban a leadómat. Ennyi. Aztán hogy mennyi időre esem ki megint a melóból, hogy 2 évre vagy csak 4 hónapra, azt én eldöntöm.
Szóval ez egyénfüggő, nem mindegy ki mit dolgozik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!