Tegnapra vagy mára nem vártam, eddig nem jött meg, de a görbém elég furcsa. Mit gondoltok?
A görbém elég cikkes-cakkos, pár napig fel, pár napig le, tegnap és tegnapelőtt lent volt, mára felment. Ez most mit jelenthet? Itt a görbém:
Szia!
Nem egyidőben méred a hődet és ezért ilyen cikk-cakk. Próbáld meg minden reggel egyidőpontban mérni és akkor szebb lesz :))
Szia!
Próbáld meg egy időben mérni a hőd, mert így elég nagy az eltérés, s lehet ez okozza a cakkokat!
Igaz, én egy időben mérem, de egy hasonló görbére nekem azt mondta a nődoki, hogy ő nem lát benne peteérést.
Nem alkeseríteni akartalak, csak nekem annó ezt mondta.
Hát igen, tudom, hogy egy időben kellene, de változó időben kell munkába járnom, ezért máskor kelek naponta. Vagy az nem baj, ha felhúzom az órát, mérek, aztán visszaalszom?
Második válaszolónak: de tojásfehérjés nyák volt bőven. Az sem garancia a peteérésre?
Hát elég fura, így azt mondanám nem repedt meg a tüsző. Ettől még peteérés volt, lehetett tojcsis nyák is. De a folyásra nem mindíg szabad alapozni, nekem nem volt pé-kor és mégis teherbe estem. Mérd egy időben a hődet így eléggé értékelhetetlen vagy hamis következtetést is levonhatunk, Te meg stresszelni fogsz...
De sose lehet tudni...
Jaj, lányok, remélem, nincs igazatok...
Azért köszönöm a válaszokat.
Még reménykedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!