Furcsa kérdés, de mégis mit gondoltok?
Nem lehet, hogy túl nagy a dereka a nadrágnak és mindig lecsúszik neki? Akkor övet kellene hordania...
Vagy ha nagyon felhúzza a nadrágot, az gáz, azt mindenképp tedd szóvá, finoman... szerintem az kényelmetlen is lehet neki, azért igazgatja, meg hülyén is néz ki... Olyan nadrágokat vegyen akkor inkább, aminek alacsonyabb a derékrésze...
Remélem segítettem.... kár érte, főleg ha nagyon jóképű a pasi.. :)))
Köszönöm a választ és azt, hogy nem hurrogtál le! A furcsa az egészben az, hogy általában övet is hord, de látszik, hogy zavarja a fel-le csúszkáló nadrág, így gyakran kell igazgatnia az övét is... Viszont nem tudom, hogy lehetne ezt szóvá tenni, mert elég ciki ilyenről beszélni, hogy "Te, figyelj már! Nem zavar, hogy a nadrágod fel-le csúszkál?" :D Tehát valahogy finoman kéne a tudtára juttatni, de fogalmam sincs, hogyan?!
És bizony nagyon nagy kár érte, mert iszonyatosan jól néz(ne) ki! ;)
Hát, igen nehéz erről beszélni... nekem az lenne mindenképp, nem olyan típus vagyok. De ugye attól is függ, mennyire vagy szoros kapcsolatban az illetővel. Ha a férjem járna így, neki simán megmondanám. De szerencsére nem, nem is engedném! :)
De tuti nagyok rá a gatyák nem? Akkor nem húzgálná... hmm.
Lehet hogy nem fontos neki az öltözködés? Vagy ennyire kényelmes neki a nagyobb nadrág? De nem hiszem, mert akkor nem húzkodná egyfolytában... szerintem ez nagyon idegesitő lehet.
Sajnos sok olyan férfit látok, aki pedig olyan jóképű, és mégse érdekli a ruházkodás... persze ez pénzfüggő is sajnos.
Pedig jó lenne a tudtára adni, mert így lehet hogy sokan kinevetik a háta mögött... :(
Akkor sajnos tényleg érthetetlen a dolog számomra... :(
Egyébként kollegád esetleg? Ha igen, meg lehetne kérni egy hozzá közelebbb álló kollegát, hogy beszéljen vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!